Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Έχασε τη μεγάλη νίκη στο 90+1′!

kolovos-olympiakosΗ απώλεια του Ολυμπιακού εντός συνόρων προήλθε από τον Πλατανιά, ο οποίος έκανε την έκπληξη κόντρα στις “ερυθρόλευκες” ρεζέρβες και απέσπασε ισοπαλία 2-2 για το κύπελλο με δύο γκολ του Ερνάνι.

Μόνο δυσαρεστημένος έμεινε ο Μάρκο Σίλβα με αυτά που είδε στην ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά με 2-2 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για την πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε ντεμπούτο στο βασικό σχήμα σε Στέφανο Καπίνο, Σάσα Ζντίελαρ, Φάνη Τζανδάρη, Δημήτρη Κολοβό, Ερνάνι (οι δύο τελευταίοι έχουν αγωνιστεί ως αλλαγή), έβαλε σε θέση αριστερού μπακ τον 19χρονο Σερραίο Κώστα Τσιμίκα, είχε τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες σε ρόλο οργανωτή και τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον μπροστά του, ωστόσο πήρε πίσω ελάχιστα πράγματα. Ο διαρκής προβληματισμός του στο 1ο ημίχρονο αφορούσε την αδυναμία συνεργασίας των παικτών σε επικίνδυνες θέσεις, με τον “Τσόρι” να βρίσκεται σε κακή μέρα και τον Ισλανδό μονίμως σε θέση οφσάιντ.

Το γκολ του Λεάντρο Ράμος στο 29′ από το τραγικό λάθος του Μανουέλ ντα Κόστα στην επανεμφάνισή του στο αρχικό σχήμα μετά από έναν μήνα, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα της εικόνας του αγώνα. Ο δραστήριος και αναποτελεσματικός στο πρώτο ημίχρονο Ερνάνι ισοφάρισε με φάουλ στο 47′, ωστόσο ο Πλατανιάς δεν φοβήθηκε και με βάση τη στιβαρή άμυνα, έχασε κάποιες ευκαιρίες για την έκπληξη.

περισσότερα στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected