Κατηγορίες
Basket

Φίλιππος Βέροιας – Το Παγκράτι υποδέχονται οι “ερυθρόλευκοι”

84bd8bd55711fc1be7650ea3945868c3_LΤο Παγκράτι θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 31/10/2015 στο Δ.Α.Κ “Δημήτριος Βικέλας” η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 με διαιτητές τους κ.κ Γεωργιάδη, Σιμητόπουλο και Λόρτο.

O Δημήτρης Γκίμας δήλωσε :

“Για ένα ακόμη Σάββατο η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου καλείται να αποδείξει ότι αγωνίζεται επάξια στο ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα της Ελλάδος. Στο πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ. Όλοι μας από τον πρόεδρο της επιτροπής μπάσκετ Ηλία Λαζό μέχρι τον τελευταίο αθλητή αγωνιστήκαμε όλο το καλοκαίρι κι αγωνιζόμαστε σήμερα και κάθε μετά μέσα κι έξω από το γήπεδο για να τα καταφέρουμε σ’ αυτή τη δύσκολη χρονιά. Σε αυτή την χωρίς υπερβολή τιτάνια προσπάθεια θέλουμε κάθε Σάββατο την παρουσία των φιλάθλων δίπλα μας. Χωρίς ακρότητες αλλά πάντα στο πλευρό μας. Η ΒΕΡΟΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Α2 Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ Α2 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΘΕΙ. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι κομβικό. Θέλουμε κάθε φίλαθλος, κάθε φίλος του μπάσκετ, να σταθεί δίπλα στην ομάδα της πόλης βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στη νίκη.”

Διάθεση Εισιτηρίων Διαρκείας

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό της πόλης μας ότι ο εντός έδρας αγώνας μας με το Παγκράτι θα είναι ο τελευταίος κατά τον όποιον θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μας.  Με δεδομένο ότι απομένουν ακόμα 12 εντός έδρας παιχνίδια, το κόστος ανά παιχνίδι ανέρχεται στα 3,33 ευρώ, ποσό άκρως ελκυστικό με βάση την ποιότητα των ομάδων, των αγώνων και της κατηγορίας γενικότερα.  Υπενθυμίζουμε για ακόμα μια φορά ότι το 10% των εσόδων από τις πωλήσεις των διαρκείας θα διατεθούν υπέρ του συλλόγου “Πρωτοβουλία για το Παιδί”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected