Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 7ης αγωνιστικής (photos+video)

pregame_lΑ11111111111111111

Τελευταία αγωνιστική ημέρα για τον μήνα Οκτώβριο η αυριανή και η Α1 Ερασιτεχνική βαδίζει πλέον στην 7η “στροφή” της φετινής σεζόν, έχοντας διανύσει αισίως το 1/4 του πρωταθλήματος.

Στην πρώτη θέση, μετά τα πρώτα έξι παιχνίδια, βρίσκεται ο ΦΑΣ Νάουσα, ωστόσο η διαφορά από αυτές που ακολουθούν είναι ελάχιστη και η συνέχεια προμηνύεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Ένα πρωτάθλημα άλλωστε που εκ φύσεως παρουσιάζει πολλά στοιχεία που ξεχωρίζουν, ωστόσο “χάνει” σε βάθος χρόνου καθώς μόλις δύο είναι οι θέσεις για τις οποίες υπάρχει συγκεκριμένο ενδιαφέρον, μία για τον τίτλο και τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου και μία για τον υποβιβασμό.

Στο αυριανό πρόγραμμα όλες οι αναμετρήσεις παρουσιάζουν το δική τους, ξεχωριστή σημασία με τα “φώτα” να στρέφονται δικαιωματικά στο ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας.

Το ρεπορτάζ και τα επιμέρους στοιχεία των ομάδων είναι μία προσφορά της εταιρίας :

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

makroxvri Naousa

Μακροχώρι – ΦΑΣ Νάουσα : Αναμέτρηση βγαλμένη από τις χρονιές που οι δύο ομάδες πρωταγωνιστούσαν στη Δ και μετέπειτα στη Γ Εθνική, η αυριανή στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου. Ωστόσο, η φετινή χρονιά τις φέρνει αμφότερες στο τοπικό πρωτάθλημα της Ημαθίας και μάλιστα με εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους.

Για τους μεν “ασπρόμαυρους”, ο εφικτός στόχος είναι βεβαίως η παραμονή στην κατηγορία, καθώς η μεγάλη ανανέωση που επιχείρησε φέτος η ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου, αποτελεί μια μεταβατική σαφώς περίοδο, με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Για το αυριανό παιχνίδι μάλιστα αλλά και για το υπόλοιπο της σεζόν, δεν θα είναι παρόν ο Χρήστος Μπρέγκου που δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο, στον οποίο μεταγράφηκε την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο από τον Φίλιππο Μελίκης. Παράλληλα, Η διοίκηση ζήτησε μέσω του SportsUp την στήριξη του κόσμου στο αυριανό κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας αλλά και γενικότερα τη φετινή χρονιά, στην οποία η ομάδα εμπιστεύεται τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και δημιουργεί τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια.

Από την άλλη πλευρά, ο πρωτοπόρος ΦΑΣ Νάουσα θα μεταβεί στο Μακροχώρι με δύο σημαντικές απουσίες, αυτές των Σωκράτη Λαμπριανίδη (θα εκτίσει την 5η από τις 7 αγωνιστικές τιμωρίας) και Δήμου Συμπεθέρη, ο οποίος γλύτωσε τελικά τη θλάση ωστόσο υπέστη τράβηγμα και θα απουσιάσει τουλάχιστον για μία εβδομάδα από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Επιστρέφει όμως την ίδια ώρα, ο Βαγγέλης Αβραμόπουλος, ο οποίος εξέτισε την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών που του επιβλήθηκαν και αναμένεται να ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό τη μεσαία γραμμή της ομάδας του Δημήτρη Χαλκιά, επιστροφή και για τον Γρηγόρη Ηλιάδη, που αποθεραπεύτηκε πλήρως.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 23.39 χλμ

Προϊστορία : 2013/2014 (Γ Εθνική), 1-1  2012/2013 (Δ Εθνική) 1-0

αε αλεξανδρειας Eirinoupoli

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΑΣ Ειρηνούπολης : Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αυριανής 7ης αγωνιστικής αυτό στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, στη ρεβάνς μάλιστα της προ δύο μηνών αναμέτρησης για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ημαθίας. Οι πρωταθλητές τότε κατάφεραν μετά από ημίωρη παράταση, να πάρουν την πρόκριση, σε ένα γκραν γκινιόλ παιχνίδι, που απέδειξε πως οι οι δύο ομάδες θα είναι εκ των πρωταγωνιστών τη φετινή σεζόν.

Ο Κυριάκος Καρασαββίδης έριξε το βάρος στην ψυχολογία καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, κυρίως για την προσαρμογή των παικτών μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον συντοπίτη ΠΑΟΚ. Ωστόσο ιδιαίτερο βάρος δόθηκε και στην τακτική, καθώς αντίπαλος της ομάδας είναι μια από τις πιο τακτικά πειθαρχημένες της κατηγορίας. Απών για τον νεαρό τεχνικό ο Άγγελος Κούκλας, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Γιώργος Αναστάσης, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα οίδημα στον τετρακέφαλο. Αντίθετα επιστρέφει ο Γιώργος Λέκκας, που αποθεραπεύτηκε και εντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιάννης Μαντζιαρίδης δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Μανώλη Χουϊλουλίδη, ενώ αμφίβολος είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος που απουσίασε και την προηγούμενη αγωνιστική. Ωστόσο, το πλήγμα για τον νεαρό τεχνικό ακούει στο όνομα Γρηγόρης Αργυρίου, ο οποίος από σήμερα είναι κάτοικος Αμερικής, όπου θα ζήσει μόνιμα μαζί με τη σύζυγο του (δείτε εδώ). Πλήγμα για τους πρωταθλητές στο αριστερό άκρο της άμυνας ωστόσο δεν αποκλείεται κάποια κίνηση της τελευταίας στιγμής προς αυτή την κατεύθυνση.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Χιλιομετρική απόσταση  : 26.86 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015 (Κύπελλο), 1-3

χαριεσσα Episkopi

ΑΕ Χαρίεσσας – Κεραυνός Επισκοπής : Εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία των δύο γειτονικών ομάδων τη φετινή σεζόν. Οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς βαθμό, ενώ ο νεοφώτιστος Κεραυνός φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα θα παραταχθούν αύριο χωρίς τον Σάββα Αβετίδη στον πάγκο τους, καθώς ο έμπειρος τεχνικός αποχώρησε από τον “κιτρινόμαυρο” σύλλογο. Η διοίκηση βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση τεχνικού και στον πάγκο αύριο θα βρίσκεται ο παλαίμαχος παίκτης και νυν παράγοντας της ομάδας, Γιώργος Διτσόλας. Απών στο αυριανό παιχνίδι ο Γιώργος Κανδηλίδης, που δύσκολα να αποφύγει το νυστέρι ενώ επιστρέφει ο Αργύρης Σταμάτης, που εξέτισε την ποινή του.

To pregame του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n copy

Από την άλλη πλευρά, ο Χρήστος Μποζίνης είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, η ομάδα της Επισκοπής θα μεταβεί στη Χαρίεσσα με στόχο την 5η νίκη στο πρωτάθλημα και παράλληλα τη διατήρηση της στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας

Χιλιομετρική απόσταση  : 8.90 χλμ

Προϊστορία : 2012/2013 (Κύπελλο), 0-5

pontiaki Trikala

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Τοπικό ντέρμπι και στον Άραχο για την 7η αγωνιστική. Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία οι νεοφώτιστοι για το αυριανό ματς, μετά το εντυπωσιακό 0-3 στον Κοπανό, σε αντίθεση με τους “πράσινους” που προέρχονται από τη μέτρια εμφάνιση στο Αγγελοχώρι, αγωνιζόμενοι ωστόσο με πολλές απουσίες.

Ο Σάκης Παγγούρας δεν θα έχει στη διάθεση του τον Σωτήρη Παπαδόπουλο που συνεχίζει την αποθεραπεία του ενώ επιστρέφει ο Πόλυς Τόζογλου, που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Το pregame του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

output_uvVQXs Χωρίς τίτλο

Για τους φιλοξενούμενους, ο Γιώργος Ντάμτσιος αντιμετωπίζει και πάλι αρκετά προβλήματα όσον αφορά τη στελέχωση της αποστολής, με βασικούς απόντες τους Βασίλη Παπαδόπουλο (βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά την επέμβαση), Κώστα Καρβούνη (παραμένει για μεγάλο διάστημα εκτός λόγω ενοχλήσεων στα γόνατα), Γιάννη Κιρκιλιανίδη (προσαγωγό), Λάμπη Ασημακόπουλο (διάστρεμμα) και Ούλι Ντόι (τράβηγμα) Αντίθετα, επιστρέφουν ο Κώστας Χαλβατζής, που εξέτισε την τιμωρία των δύο αγωνιστικών αλλά και ο Χρήστος Μηνούδης που ξεπέρασε το πρόβλημα στον δικέφαλο.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αράχου

Χιλιομετρική απόσταση  : 10.02 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

Αχιλλέας Νάουσας Έμβλημα paok

Αχιλλέας Νάουσας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Με “γεμάτη” προϊστορία τα τελευταία χρόνια οι αυριανοί αντίπαλο, με τη μερίδα του λέοντος να έχει ο κυπελλούχος ΠΑΟΚ, που σε τέσσερις αγώνες τα τελευταία τρία χρόνια στο Γιαννακοχώρι, μετρά τρεις νίκες και μία ήττα. Το αυριανό παιχνίδι αναμένεται με επίσης μεγάλο ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες ομάδες να προέρχονται από νικηφόρο σερί στα τελευταία παιχνίδια.

Για τους “κυανόλευκους” δεν θα αγωνιστεί ο Νίκος Σύγγας, που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, ο Δημήτρης Μπαξεβάνος που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με το Ατρόμητο Διαβατού, ενώ επιστέφει ο Γρηγόρης Γκέτσος που εξέτισε την τιμωρία της μίας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε.

Στην αντίπερα όχθη, τρεις θα είναι οι απόντες για τον Χρήστο Υφαντίδη που δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Θανάση Κίτσα, Ανδρέα Μπουκλά και Λευτέρη Κίτσα ενώ αμφίβολος είναι ο Δημήτρης Χαρισούδης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού μετά το τοπικό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Γιαννακοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 59.13 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015 (Α1) 2-3, 2014/2015 (Κύπελλο) 2-3, 2013/2014 0-2, 2012/2013 3-1

meliki ΣΗΜΑ ΓΑΣ

Φίλιππος Μελίκης – ΓΑΣ Κοπανού : Πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες το παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Μελίκης. Επιτακτική η νίκη για αμφότερους, τόσο από βαθμολογικής όσο και από ψυχολογικής άποψης, κυρίως για τους γηπεδούχους που βρίσκονται στην προτελευταία θέση με 2 βαθμούς.

Οι “ερυθρόλευκοι” μάλιστα βρίσκονται και σε αναζήτηση προπονητή, μετά την παραίτηση του Γιάννη Γιάννου. Στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον ΓΑΣ Κοπανού, απόντες για επαγγελματικούς λόγους θα είναι οι Πέτρος Μιχαηλίδης και Στέλιος Σαχπατζίδης, ενώ επιστρέφει ο Αντώνης Πιτσάβας που αποθεραπεύτηκε πλήρως από τη θλάση που τον ταλαιπώρησε.

Το pregame του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Σγούρδας, που έδωσε μεγάλη έμφαση μεσοβδόμαδα στην αναπτέρωση του ηθικού μετά το βαρύ 0-3 από την Ποντιακή Νεολαία Αράχου, δεν αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό πρόβλημα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα, με στόχο την 2η νίκη στο πρωτάθλημα. Να σημειώσουμε πως κόντρα οι Έρβις Μπούφι και Θοδωρής Πέτγαζλης, που ανήκουν πλέον στον ΓΑΣ Κοπανού, φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα τις περιόδους 2013-2015 και 2013-2014 αντίστοιχα.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Μελίκης

Χιλιομετρική απόσταση  : 36.02 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

rodoxori Ατρόμητος Διαβατού Έμβλημα

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Ατρόμητος Διαβατού : Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τους “κυανοκίτρινους”, που απέσπασαν το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα το προηγούμενο Σάββατο. Κάτι ανάλογο πέτυχε και ο φιλοξενούμενος Ατρόμητος, που επικράτησε με 2-1 του Αχιλλέα στο Διαβατό.

Το pregame του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo12412

Για το αυριανό παιχνίδι, ο Σάκης Γλώσσης δεν θα έχει στη διάθεση του τους Νίκο Τσαγκερά (στο στάδιο της αποθεραπείας), Δημήτρη Κακούδη (αναρρώνει μετά την επέμβαση βουβωνοκήλης) και Πάνο Μωυσίδη, που την Πέμπτη (29/10) υπεβλήθη σε επέμβαση με σκοπό την αποκατάσταση του τραύματος στον αστράγαλο. Αντίθετα, επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ο Βαγγέλης Ίντος που αποθεραπεύτηκε ενώ στη διάθεση του έμπειρου προπονητή είναι και ο νεοαποκτηθείς μέσος από τον ΑΟ Μαρίνας, Παναγιώτης Ντατσής.

Από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” θα μεταβούν στο ορεινό Βέρμιο χωρίς κάποιο σημαντικό πρόβλημα πέραν την απουσίας του Μανώλη Νικολαΐδη, που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 38.67 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 3-2

μπαλα9

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (live από το SportsUp) :

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Φίλιππος Μελίκης – ΓΑΣ Κοπανού

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΑΣ Ειρηνούπολης

Μακροχώρι – ΦΑΣ Νάουσα

Αχιλλέας Νάουσας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

ΑΕ Χαρίεσσας – Κεραυνός Επισκοπής

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Ατρόμητος Διαβατού

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της Α1 Ερασιτεχνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected