Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-3 (vid)

_DSC9936

Oύτε στο Γιαννακοχώρι σταμάτησε ο εξαιρετικός φέτος ΠΑΟΚ και μάλιστα με το χθεσινό 0-3 κόντρα στον Αχιλλέα, έφτασε στην 5η θέση παρά το ντεσαβαντάζ των -5 βαθμών με το οποίο ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα!

Η ομάδα του Χρήστου Υφαντίδη, για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν άκρως αποτελεσματική και με τον Γιώργο Κίτσα να βρίσκει σταδιακά τον εαυτό του, ανεβάζει στροφές και αναρριχάται στη βαθμολογία. Ο πρώην παίκτης του Απόλλων Κρύας Βρύσης μάλιστα πέτυχε χατ-τρικ και παρά το γεγονός πως ενσωματώθηκε αργά στην ομάδα, έφτασε αισίως τα 5 τέρματα!

δείτε το γκολ-πέναλτι του “Γκόγκιτς” :

Posted by Alekos Buklas on Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015

Από την άλλη πλευρά, ο Αχιλλέας είχε ξεσπάσματα στην απόδοση του, προσπάθησε να βρει τρόπους να απειλήσει την εστία του πρώην “κυανόλευκου” Γιώργου Κασαπίδη, ωστόσο δεν κατόρθωσε να φτάσει στο γκολ. Παράλληλα, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την υπόδειξη πέναλτι με το οποίο έγινε το 0-3, στο οποίο σύμφωνα με τον ρέφερι κ. Τρέβλα, ο Γκέτσος ανέτρεψε τον Ζωγράφο.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε από την αρχή να επιβάλλει τον ρυθμό του, χωρίς όμως να έχει την πλήρη υπεροχή, ωστόσο τα δύο εντυπωσιακά γκολ του Γιώργου Κίτσα, άλλαξαν τη ροή του αγώνα και έγειραν την πλάστιγγα προς τους φιλοξενούμενους. Το πρώτο σημειώθηκε στο 32ο λεπτό της συνάντησης, με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ να ελίσσεται ωραία στην αντίπαλη περιοχή και με ωραίο σουτ, έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα. Το δεύτερο σημειώθηκε στο 61′, όταν δέχτηκε την ωραία πάσα από το κέντρο του γηπέδου, την άφησε να σκάσει στο έδαφος και με ωραίο αριστερό σουτ την έστειλε στο “παραθυράκι” της εστίας του Ηλιάδη.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με μακρινά κυρίως σουτ των Μπράτση και Καραμεταξά να απειλήσουν την εστία του Κασαπίδη, ο οποίος όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρόν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊωσήφ και Ιασωνίδη.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σακελλάρης, Γκέτσος, Καραμεταξάς, Στογιάννης Ρ. (46′ Σαμαράς Δ.), Μπράτσης, Βακαλίδης, Γιαμαλίδης, Στογιάννης Γ. (76′ Σαμαράς Τ.), Κοσμάς, Παρθενόπουλος (80′ Ψαθάς)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Κασαπίδης, Βασιλείου, Μπουκλάς Γ., Μπεκτάς (81′ Κίτσας Ν.), Θεοδώρου Κυρ. (86′ Μάρκου), Λαδάς, Καρατάσος, Κίτσας Β. (58′ Ζωγράφος), Καραμήτσος, Κίτσας Σ., Κίτσας Γ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected