Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη – Οι νίκη της Ίντερ στο ντέρμπι και μια Μπάρτσα να την…πιεις στο ποτήρι! (vids)

interΜε γκολ του Γκάρι Μεδέλ ή αλλιώς «πίτμπουλ», όπως τον φωνάζουν για τον τρόπο παιχνιδιού του, οι Μιλανέζοι επικράτησαν 1-0 της Ρόμα στο ντέρμπι του «Σαν Σίρο» κι ανέβηκαν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας! Με δέκα τελείωσαν το ματς οι Ρωμαίοι.

Οι «νερατζούρι» ήθελαν μόνο νίκη για να βρεθούν μόνοι στην πρώτη θέση, έστω και με ματς παραπάνω, την ώρα που οι φορμαρισμένοι «τζιαλορόσι» (πέντε σερί «τρίποντα») βολεύονταν και με την ισοπαλία. Το «τρίποντο» πήγε στην πλευρά των πρώτων, με τον ήρωα να μην είναι ο Γιόβετιτς, ο Ικάρντι (που δεν αγωνίστηκε) ή ο Πέρισιτς.

Ο λόγος για το… μηχανάκι ονόματι Γκάρι Μεδέλ, που μπορεί να σου κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο, από το να μαρκάρει και να οργανώσει μέχρι και να σκοράρει, όπως σήμερα (31/10)!

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο στο Μιλάνο, με τον Μπρόζοβιτς να πραγματοποιεί την πρώτη απειλή στο 16ο λεπτό, όταν έπειτα από δική του ωραία ενέργεια μέσα στη μεγάλη περιοχή, σούταρε με την μπάλα να περνάει παράλληλα από την εστία, δίχως τελικώς να δημιουργεί πρόβλημα.

Λίγα λεπτά μετά (23′), ήταν η ώρα των Ρωμαίων να απαντήσουν. Ο Μαϊκόν έκανε ωραία ενέργεια και σούταρε με εξωτερικό φάλτσο, ο Χαντάνοβιτς πραγματοποίησε δύσκολη επέμβαση και στη συνέχεια ο Τζέκο δεν πρόλαβε απλά να… σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και να βάλει μπροστά την ομάδα του.

περισσότερο ρεπορτάζ και βίντεο στο sdna.gr

233654

Στην κορυφή παρέα με τη Ρεάλ παρέμεινε η Μπάρτσα περνώντας άνετα από την έδρα της Χετάφε (2-0), έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σέρχι που με δύο ασίστ για σεμινάριο έκανε «μάγκες» Σουάρες και Νεϊμάρ.

Ακόμα μία νίκη στη… ζωή χωρίς τον Μέσι πανηγύρισε η Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά χωρίς καν να ιδρώσει μέσα στην έδρα της Χετάφε. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε κάνοντας απλά τα βασικά και δίχως να αγχωθεί έφτασε στη νίκη με 2-0, αλλά παρά το γεγονός ότι τα γκολ πέτυχαν οι Σουάρες και Νεϊμάρ, αυτός που «έκλεψε» την παράσταση ήταν άλλος και συγκεκριμένα ο Σέρχι Ρομπέρτο.

Ο νεαρός χαφ της Μπάρτσα πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση της επαγγελματικής του καριέρας, πρόσφερε δύο πανέμορφες ασίστ στους δύο επιθετικούς των «μπλαουγκράνα» και ειδικά η πρώτη ήταν… βγαλμένη από βιντεοπαιχνίδι.

Το 1-0 διαμόρφωσε ο Σουάρες στο 37’ μετά από την υπέροχη τακουνιά του Σέρχι, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Νεϊμάρ έπιασε με τη μία το σουτ μετά από μια τριαντάρα μπαλιά του νεαρού χαφ και έστειλε την μπάλα να «αναπαυθεί» στα δίχτυα του αντίπαλου γκολκίπερ.

Με αυτή τη νίκη η Μπαρτσελόνα συνεχίζει τη… συγκατοίκηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας αφήσει παράλληλα τέσσερις βαθμούς πίσω την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Βιγιαρεάλ την οποία φιλοξενεί την επόμενη αγωνιστική.

δείτε το βίντεο στο sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected