Κατηγορίες
Football League

Football League – Φουλ δράση σε 7 γήπεδα!

footballleagueΣτο ντέρμπι μεταξύ της Λάρισα και του Ολυμπιακού Βόλου είναι στραμμένα τα βλέμματα, αλλά η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League περιλαμβάνει κι άλλα σπουδαία παιχνίδια.

Το σημερινό ντέρμπι της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό Βόλου ξεχωρίζει από την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Το εν λόγω παιχνίδι αποτελεί το ματς που όλοι περίμεναν από το ξεκίνημα της σεζόν. Δύο από τις πιο ιστορικές επαρχιακές ομάδες αναμετρώνται με σκοπό την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά στην διάθεση του Ράτκο Ντόστανιτς είναι πλέον και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ενώ εκτός αποστολή έμειναν οι Ουρτάδο και Λαμπρόπουλος. Στην αντίπερα όχθη ο Σούλης Παπαδόπουλος θα έχει για πρώτη φορά φέτος τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο, αντίθετα εκτός έμειναν οι Φερνάντεζ, Λεόν και Γκουγκούδης.

Στο σημερινό πρόγραμμα όμως υπάρχουν κα άλλα πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Όπως αυτό που διεξάγεται στην Κέρκυρα όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Πανσερραϊκό, αλλά και στο Αίγιο όπου ο Παναιγιάλειος υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας Q

Εργοτέλης-Πανελευσινιακός 15:00

Παναιγιάλειος-Απόλλων Σμύρνης 15:00

Κέρκυρα-Πανσερραϊκός 15:00

Παναχαϊκή-Ζάκυνθος 15:00

Λαμία-Κισσαμικός 15:00

Αχαρναϊκός-Αγροτικός Αστέρας 15:00

Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου 18:00 OTE Sport 8

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected