Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Δυσκολεύετηκε για ένα ημίχρονο ο ΠΑΣ

pasΟ ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος και επικράτησε δίκαια με 2-0 του Πανθρακικού στους Ζωσιμάδες, με σκόρερ τους Αλέξη Μιχαήλ (67′) και Μπράνα Ίλιτς (92′). Τρία δοκάρια και χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους. Πάλεψαν αλλά “προδόθηκαν” από την άμυνα οι φιλοξενούμενοι.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, όμως ο Πανθρακικός έχασε τις σημαντικότερες ευκαιρίες πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου. Στο 4′ ο Λαδάκης και στο 9′ ο Χασομέρης επιχείρησαν να νικήσουν τον Βελλίδη, αλλά οι προσπάθειές τους δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Οι γηπεδούχοι “απάντησαν” στο 12′, με τον Μπράνα Ίλιτς να στέλνει, με κεφαλιά, την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη. Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη διατήρησαν τα ηνία κι είδαν την πίεση τους να “αποδίδει” καρπούς στο 40′, όταν ο Τζημόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Ίγκορ. Όμως, ο Τσάβες, που ανέλαβε την εκτέλεση, αστόχησε, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή κι έχασε τρεις σημαντικές ευκαιρίες με τους Νόελ Ακόστα (55′), Μιχάλη Μανιά (64′) και Αλέξη Μιχαήλ (δοκάρι στο 65′), προτού ο τελευταίος στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο 67ο λεπτό. Ο Ίλιτς εκτέλεσε το κόρνερ κι ο Έλληνας αμυντικός, έχοντας και τη βοήθεια του Τσουκαλά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι παίκτες του Πετράκη δεν… χαμήλωσαν τις μηχανές, ούτε κλείστηκαν, αλλά πίεσαν για το δεύτερο γκολ, προκειμένου να “καθαρίσουν” με την υπόθεση “νίκη”. Και τα κατάφεραν στο 92′, όταν ο Ίλιτς, με όμορφο πλασέ νίκησε τον Αθανασιάδη, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Καρανίκας,  Τσουκαλάς (93′ Σκόνδρας), Κοζορώνης, Ακόστα (90′ Σαπαλίδης), Τσάβες, Ίλιτς, Μανιάς (82′ Γιάκος).

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Μεχία, Σερφά, Λαδάκης (80′ Νικόλτσης), Χαβίτο, Ντιγκινί, Χασομέρης, Ίγκορ (59′ Μάρτινς).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected