Κατηγορίες
Super League 1

Ηρακλής – Ατρόμητος 2-0

iraO Hρακλής έσπασε το “ρόδι” και πέτυχε την πρώτη του εντός έδρας νίκη (δεύτερη στο πρωτάθλημα) με τον Ντιέγκο Ρομάνο να παίρνει προσωπικά την υπόθεση και με δύο δικά του γκολ (ένα σε κάθε ημίχρονο) να “καθαρίζει” την μπουγάδα. Με εννιά παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Ατρόμητος.

Με τον Ντιέγκο Ρομάνο σε μεγάλα κέφια ο Ηρακλής, νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο, στο Καυτανζόγλειο και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη, έπειτα από αυτή στην πρεμιέρα κόντρα στην Μυτιλήνη, κόντρα στην Καλλονή.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ στο 19′ και στο 56′, “σφράγισε” το τρίποντο για την ομάδα του. Μοιραίος για τον Ατρόμητο, ο Λε Ταλέκ, που έχασε πέναλτι στο 56′, ενώ λίγο αργότερα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, με τον Ατρόμητο να χάνει στο 80′ και τον Κοντοέ, που επίσης είδε την κόκκινη του Καλογερόπουλου.

Ουσιαστικός Ηρακλής, ακίνδυνος Ατρόμητος…

Το ζητούμενο για τον Ηρακλή, ήταν να σκοράρει πρώτος, κάτι που το κατάφερε με τον Ντιέγκο Ρομάνο (σ.σ. το πρώτο του φετινό γκολ), στο 19’ που με ευθύβολο σουτ, έξω από την περιοχή, νίκησε τον Γκορμπούνοφ, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Οι «κυανόλευκοι», ήταν ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους και από το δέκατο λεπτό και έπειτα, πήραν τα ηνία του αγώνα, κυκλοφόρησαν καλύτερα την μπάλα και απείλησαν σε δύο ακόμα περιπτώσεις την εστία του Λευκορώσου πορτιέρε, πρώτα με τον Ρομάνο (22’) και έπειτα με τον Κυριακίδη (40’).

Οι φιλοξενούμενοι, των πολλών αναγκαστικών αλλαγών στη σύνθεσή τους, επιχείρησαν κυρίως με βαθιές μπαλιές να ψάξουν τον Λε Ταλέκ, ενώ αρκετές πρωτοβουλίες δίχως αποτέλεσμα ωστόσο πήρε και ο νεαρός Λημνιός, με τον νεαρό να έχει και την καλύτερη φάση για την ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο, το σουτ που επιχείρησε ωστόσο, στο 18’, δεν βρήκε στόχο.

περισσότερο ρεπορτάζ και βίντεο στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected