Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πύδνα Κίτρους – Πιερικός 1-0

DSC_8769Μπροστά σε 500 περίπου φιλάθλους στο Ά ΔΑΚ Κατερίνης, η τυπικά γηπεδούχος Πύδνα κατάφερε να πάρει τρεις βαθμούς από τον Πιερικό και να σκαρφαλώσει ακόμη πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Στον αντίποδα οι Κατερινιώτες έχασαν πολύτιμο έδαφος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αφού σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Κυριακής με τον Αχιλλέα Νεοκαισάριας, είχαν σημαντικές απώλειες στα δυο συνεχόμενα τοπικά ντέρμπι.

Το γκολ που έκρινε την συνάντηση πέτυχε ο Δήμας στο 10΄λεπτό του αγώνα, όταν σε σέντρα του Σεχολάρι με σουτ παραβίασε την εστία του Φιρινίδη.

Ο Πιερικός αντέδρασε και ζήτησε την ισοφάριση η οποία όμως δεν ήρθε αφού ο Ταταρίδης κράτησε ανέπαφη την εστία του σε σουτ των Μ. Παπαδόπουλου, Ιορδανίδη και Πέεφ και οι δυο ομάδες μπήκαν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πύδνα ήρθε περισσότερες φορές κοντά στην εστία του Φιρινίδη και απείλησε να πετύχει και δεύτερο γκολ τον έμπειρο τερματοφύλακα της Κατερινιώτικης ομάδας. Στην σημαντικότερη ο Μακρυγιαλιώτης γκολκίπερ έσωσε την εστία του σε τετ-α-τετ με τον Καραγκούνη ενώ σε δυο φάσεις ακόμη είπε «όχι» σε σουτ του Δήμα και του Κόλλα.

Έτσι παρέμεινε μέχρι το τέλος αυτό το 1-0 το οποίο έδωσε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Αποστόλη Στύλου ενώ κράτησε για μια ακόμη αγωνιστική τον Πιερικό μακριά από τη νίκη.

Συνθέσεις

Πύδνα Κίτρους (Απόστολος Στύλος): Ταταρίδης, Λαζαρίδης, Κόλλα, Δημητρίου, Στούμπος, Πατρουζέλης, Καραγκούνης, Δήμας, Σεχολάρι (90΄Λαγδάρης), Όττα (73΄Τρικαλόπουλος), Μακράκης (84΄Κυπαρίσσης)

Πιερικός (Νίκος Ζαλίκας): Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Κωνσταντίνου (84΄Παπαδόπουλος Σ.), Γεωργίου (53΄Τσεβάς), Καράμπελας, Τσιόλης (88΄Δαδάκος), Παπαδόπουλος Μ., Πέεφ.

pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected