Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Μακροχώρι 0-0 παρ, 2-0

12207773_10206044081364422_905859842_n

Συνεχίζει το σερί επιτυχιών ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου και μετά από τις δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, πήρε και την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ημαθίας.

Για την πετύχει, χρειάστηκε την ημίωρη παράταση καθώς η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, αν και υπήρξαν πολλές καλές ευκαιρίες κυρίως από πλευράς γηπεδούχων. Από την άλλη πλευρά, πολλές οι απουσίες για τον Μάκη Γιαννόπουλο, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις στέρησαν σε αρκετούς ποδοσφαιριστές την παρουσία τους στο ορεινό Βέρμιο.

Παρ όλα αυτά, οι “ασπρόμαυροι” άντεξαν για 96 λεπτά αν και χρειάστηκε και ο παράγοντας τύχη για να αποφευχθεί η επίτευξη τέρματος από πλευράς ΓΑΣ. Το συγκρότημα του Σάκη Γλώσση είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, πίεσε αρκετές φορές σε μεγάλο βαθμό την αντίπαλη άμυνα, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, εντούτοις δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

12207623_10206044508855109_321963464_n

Δύο φορές ο Παπαδής, άλλες τόσες ο Ευθυμιάδης αλλά και ο Μάραντης κατέγραψαν τις πιο καλές στιγμές από πλευράς γηπεδούχων, με το Μακροχώρι να μην έχει ιδιαίτερη επιθετική δραστηριότητα αν και προσπάθησε να παίξει είτε με τον Κωτσόπουλο στον άξονα είτε από τα άκρα με τους γρήγορους ποδοσφαιριστές του. Πρόσεξε όμως περισσότερο την άμυνα και με καλή ανασταλτική λειτουργία, κράτησε το μηδέν στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού.

Το…καμπανάκι που έδωσε το σύνθημα για τον ΓΑΣ ήταν η αποβολή ποδοσφαιριστή του, καθώς στο 3ο λεπτό της παράτασης, πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια ο Χριστόφορος Γιάτσος, ο οποίος δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo12412

Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ με σκόρερ τον Σάκη Παπαδή, ο οποίος για ακόμη ένα παιχνίδι σκοράρει και μάλιστα με το χαρακτηριστικό “σκάψιμο” της μπάλας. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος ήταν αυτός που έκανε την ασίστ στο δεύτερο γκολ του ΓΑΣ, με “δράστη” αυτή τη φορά τον αρχηγό της ομάδας, Τέλη Ευθυμιάδη ο οποίος στο 104′ της παράτασης με πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Καραϊωσήφ

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κίτσος, Μπάκανος, Γιάτσος, Μάραντης (83′ Θεοδοσιάδης Δ.), Κοτζαχρήστος, Ρίσσου, Ντατσής, Ουέλινγκτον, Παρηγορίδης (66′ Κακούδης Χ.), Παπαδής, Ευθυμιάδης (113′ Κουλιανίδης)

Μακροχώρι : Χαρίσης, Φιλιππίδης, Σερασκιέρης Δ., Σταματίου (58′ Σταυρίδης), Παπαδόπουλος (58′ Λευκόπουλος), Παπακωνσταντίνου, Τσακαλίδης, Κωτσόπουλος, Πίκος, Δημοσθένους, Τσιφλίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected