Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Έτοιμος για Ευρώπη ο “Πάνθηρας”!

panionosΤρένο με σπασμένα φρένα μοιάζει φέτος ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης νίκησε και τον Πλατανιά με 2-1 και συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά ευρωπαϊκής εξόδου.

Ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ μόλις στην πρώτη καλή φάση της αναμέτρησης και παρά το γεγονός ότι μέχρι εκείνο το σημείο ήταν ο Πλατανιάς που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Μόλις στο 8′, ο Μπουμάλ με εξαιρετική κίνηση από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα, ο Καραμάνος έπιασε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του Πλατανιά και με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο.

Ακριβώς οκτώ λεπτά μετά το γκολ του Καραμάνου, λίγο έλειψε να γίνει το 2-0 όταν ο Καραμάνος έφυγε προς την περιοχή του Πλατανιά, αλλά ο Σωτηρίου διάβασε σωστά τη φάση και σταμάτησε τον επιθετικό του Πανιωνίου.

Στο 22΄ χάθηκε η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία για τον Πλατανιά όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μιλούνοβιτς, ο Ιτούα έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πανιωνίου. Από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι πήρε γρήγορο ρυθμό παρά το γεγονός ότι οι δύο ομάδες δεν έχασαν άλλες ευκαιρίες μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

O Πλατανιάς μπήκε πολύ καλύτερα στην επανάληψη, πίεσε για την ισοφάριση και μόλις στο 50′ ισοφάρισε καθώς ο Ιτούα έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 68′ ο Γουνδουλάκης έπιασε ένα καλό δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Όσο περνούσε η ώρα όμως ο Πανιώνιος ισορρόπησε το παιχνίδι, έχασε μια ευκαιρία στο 74′ όταν Οικονόμου έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ από πολύ καλή θέση και ο Σωτηρίου απέκρουσε σε κόρνερ και εφτά λεπτά μετά έκανε το 2-1.

Στο 81′, ο Μπουμάλ έβγαλε τετ-α-τετ τον Ανσαριφάρντ και ο τελευταίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Από εκείνο το σημείο και μετά, το παιχνίδι πήρε φωτιά. Ο Πλατανιάς πίεσε, ο Πανιώνιος προσπάθησε να διαχειριστεί το προβάδισμα και τελικά το 2-1 ήταν το τελικό σκορ.

Συνθέσεις

Πανιωνίος: Παπαδόπουλο, Οικονόμου, Μπακασέτα, Μπουμάλ, Χατζηισαΐα, Κόρμπο, Σιώπη, Ρισβάνη, Καραμάνο (85′ Μητρόπουλος), Βλάχο, Βιγιάλμπα (60′ Μασούρας).

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Ιτούα (79′ Δημήτρης), Μπανανά, Γκνιάτιτς (30′ Μουνάφο), Μενδρινό, Γουνδουλάκη, Γιακουμάκη (68′ Ντίνας), Μιλούνοβιτς, Ανγκούλο.

δείτε βίντεο με τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected