Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Νίκη Βόλου – Τύρναβος 0-0

4f8064cd5cb5bb7345151042e0ebb0f9_LΣυνεχίζεται το αρνητικό σερί για τους κυανόλευκους, που δεν μπόρεσαν να κερδίσουν ούτε τον Τύρναβο στο “Π. Μαγουλάς”

Ακόμα μία κακή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Κώστα Βελιτζέλου σε δεύτερο ημίχρονο, που για περίπου 25 λεπτά αδυνατούσαν να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία για γκολ – Ακυρωθέν γκολ του Ναουμίδη στο 93′ ως οφσάιντ, σε μία φάση που ο νεαρός παίκτης των κυανόλευκων φάνηκε να καλύπτεται από τους αμυνόμενους των φιλοξενουμένων.

Πολλές οι καλές στιγμές στο πρώτο μέρος

Η Νίκη ήταν αυτή που φάνηκε, αρχικά, να θέλει περισσότερο το γκολ, ανοίγοντας τον χορό των ευκαιρίων από νωρίς. Συγκεκριμένα στο 3′, ο Κανελλόπουλος ήταν εκείνος που έγινε αποδέκτης της μπάλας από αριστερά, έκανε τη συρτή μπαλιά, με τον Κρεββατά να πιάνει το σουτ στην κίνηση και τον Καρατάσιο να βάζει την κόντρα, πριν η μπάλα φτάσει προς την εστία του Παπαγιάννη. Δύο λεπτά αργότερα, είχαμε νέα καλή στιγμή για τους κυανόλευκους. Ο Ελευθεριάδης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κανελλόπουλος έκανε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, με τον Παπαγιάννη να μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία. Στο 13′, ήταν σειρά του Ελευθεριάδη να απειλήσει, όταν ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός περιοχής, σούταρε, με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

Ο ρυθμός στα επόμενα λεπτά, έπεσε αισθητά, με την επόμενη καλή ευκαιρία να σημειώνεται στο 25′. Ο κινητικότατος, στο πρώτο μέρος, Ελευθεριάδης έπιασε ξαφνικό σουτ από μακρινή απόσταση, ο Παπαγιάννης έδειξε να αιφνιδιάζεται, με τον νεαρό πορτιέρε να διώχνει δύσκολα τελικά σε κόρνερ. Στο 27′, ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τον Τύρναβο. Ο Τασιούλης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, πλάσαρε στην απέναντι γωνία, με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα, η Νίκη απάντησε εκ νέου. Οι κυανόλευκοι άλλαξαν όμορφα την μπάλα, τελικός αποδέκτης ήταν ο Μπαλαράμπε εντός περιοχής κι από τα αριστερά, εκείνος σούταρε με δύναμη, με τον Λίταινα να βάζει την κόντρα. Στο 37′, οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν την ευκαιρία του πρώτου 45λεπτου. Ο Αϊβάζης μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει στον Μπαλαράμπε και στη συνέχεια εκείνη να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστία του Σταυράκη.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με μία καλή στιγμή για τη Νίκη στο 44′, όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοτίτσα πέρασε εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαγιάννη.

περισσότερα στο magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected