Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Ρήγας Φεραίος – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 2-0

8e429e9b82859500ea56aa73534582f9_LΠρώτο εντός έδρας τρίποντο για τον Ρήγα Φεραίο, 2-0 τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο ρελαντί, σε ένα ματς που οι “κυανόλευκοι” δεν απειλήθηκαν ενώ έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο β’ μέρος για περισσότερα τέρματα, μολονότι από το 60ό λεπτό έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γουτούλη που είχε ανοίξει το σκορ με φανταστικό τέρμα!

Ο Ρήγας Φεραίος στο πρώτο 45λεπτο είχε την ουσία καθώς προηγήθηκε 2-0 χωρίς να έχει δημιουργήσει απειλές στα αντίπαλα καρέ -ενώ δεν κινδύνευσε παράλληλα-. Το 1-0 στο 20ό λεπτό όταν ο Γουτούλης έπιασε φοβερό σουτ από ένα σημείο ανάμεσα σε κέντρο και μεγάλη περιοχή στέλνοντας την μπάλα να καρφωθεί στο δεξί παραθυράκι του Βασιλειάδη. Όταν σκοράρει ο νεαρός παίκτης, το κάνει πάντα με εντυπωσιακό τρόπο!

Στο 33′ ο Γκίκας από το χώρο της μεσαίας γραμμής έκλεψε την μπάλα, βγήκαν στην αντεπίθεση τρεις παίκτες των γηπεδούχων με έναν αμυντικό αλλά η σέντρα του Κορέτα ήταν δυνατή κι έφυγε άουτ, ενώ στο 41′ σε μια φάση του Αχιλλέα, ο Σπαθής έβαλε την κόντρα σε σουτ του Κωτσιαρίδη. Το 2-0 σημειώθηκε λίγο πριν βγει το ημίχρονο, στο 42′. Ο Γεωργατζής -με εξαιρετική απόδοση στο σημερινό ματς- πέρασε κάθετη πάσα στον Γκίκα, αυτός βγήκε τετ-α-τετ και έδωσε πάσα “πάρε-βάλε” στον Κορέτα που έκανε αυτό που λέμε “απλώς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα”.

Στην επανάληψη, ο Γουτούλης με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα κι αποβλήθηκε, ωστόσο στο τελευταίο ημίωρο η ομάδα που δικαιούνταν το γκολ ήταν ο Ρήγας Φεραίος. Στο 66′, ο Γκίκας πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του, σούταρε για να αποκρούσει ο γκολκίπερ του Αχιλλέα και στην επαναφορά, ο Ζενούνι σε ανυπεράσπιστη εστία, έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 75′ νέα διπλή ευκαιρίια. Σουτ του Γεωργατζή έδιωξε ο Βασιλειάδης, στη συνέχεια σουτ του Τσίπη κόντραρε σε αμυντικό, ακολούθησαν προσπάθειες των Γκίκα, Τσίπη που απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ και στο 86′ η τελευταία μεγάλη ευκαιρία όταν ο Χατζής έκανε παράλληλη σέντρα, ο Γκίκας προσποιήθηκε και ο Τσίπης τελικός απδέκτης της μπάλας, σούταρε άουτ.

Η ομάδα του Βελεστίνου πήρε την πρώτη εντός έδρας νίκη με πολύ καλή απόδοση και μπορεί να ατενίζει τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Συνθέσεις

Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Γεωργατζής (83′ Γούτσιος), Χατζής, Γουτούλης, Κορέτα (73′ Τσίπης), Ζενούνι, Γκίκας (88′ Πάσχος).

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Βασιλειάδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Παναγιωτίδης, Τασίδης, Καρατζάογλου, Ζαχαράκης, Ποτουρίδης (56′ Τσαγκαράκης), Κωτσιαρίδης (56′ Παναγιωτίδης), Νάκας, Κατσιαμήτας.

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected