Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ούτε ο Ηρακλής εμπόδιο για τον “Θρύλο”!

miliiraklis1Δίχως να ανεβάσει στροφές ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Ηρακλή στο “Γ. Καραϊσκάκης” και έφτασε τις 10 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη Super League. Μιλιβόγεβιτς και Ιντέγε τα γκολ για τους “ερυθρόλευκους”

Σε αλλαγές προχώρησε ο Μάρκο Σίλβα αφήνοντας στον πάγκο τους Ελαμπντελαουί, Ερνάνι και Σεμπά που αγωνίστηκαν κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ μεσοβδόμαδα. Από την άλλη ο Νίκος Παπαδόπουλος έριξε στον αγωνιστικό χώρο ό,τι καλύτερο διέθετε προκειμένου να καταφέρει να φύγει από την Αθήνα με βαθμό ή βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν άφησαν περιθώρια για αμφισβήτηση κι από το πρώτο κιόλας λεπτό επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό στον αγώνα. Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών άνοιξαν το σκορ με τον Μιλιβόγεβιτς, μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη. Στο 35′ λίγο έλειψε να έρθει το 2-0, όμως το σουτ του Ιντέγε από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ. Ο Ηρακλής δεν κατάφερε ουσιαστικά να απειλήσει την εστία του Ρομπέρτο στο πρώτο μέρος, ενώ περιορίστηκε σε κάποια άστοχα σουτ.

Πιο δυνατά μπήκαν στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι που πίεσαν για περίπου ένα τέταρτο την ομάδα του Μάρκο Σίλβα. Στο 55′ ο Πασάς γύρισε πανέμορφα τη μπάλα στην περιοχή και πριν βρεθεί κάποιος συμπαίκτης του να την σπρώξει στα δίχτυα, απομάκρυνε ο Ντα Κόστα. Λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού όμως, οι “ερυθρόλευκοι” έγραψαν το 2-0 με κεφαλιά του Ιντέγε μετά από γλυκιά σέντρα του Μαζουακού και κάπου εκεί “κλείδωσαν” και τη νίκη.

Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Οι παίκτες του “Γηραιού” έδειχναν να αποδέχονται την ήττα τους, χωρίς να μπορέσουν να δημιουργήσουν κάποια επικίνδυνη φάση προς την “ερυθρόλευκη” εστία. Ο Ολυμπιακός επίσης έδειξε να κατεβάζει ταχύτητα κι έφτασε έτσι σε μια επαγγελματική νίκη, την δέκατη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης, Πάρντο (64′ Ερνάνι), Ντουρμάζ (64′ Σεμπά), Ιντέγε (70′ Φινμπόγκασον)

Ηρακλής: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Ρομάνο (74′ Τσιλιανίδης), Μακρής (89′ Τσότρας), Κυριακίδης (68′ Κάσσος), Ιντζόγλου, Πασάς, Βέλλιος

βίντεο, ανάλυση και φωτογραφίες στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected