Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Τέσσερα τα ματς σήμερα, τα “φώτα” στο ΟΑΚΑ

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 100

Το «δέκα στα δέκα» θέλει να πετύχει σήμερα το μεσημέρι ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ηρακλή, ενώ αργότερα ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ υποδέχονται Πανθρακικό και Αστέρα, αντίστοιχα. Μάχη και στην… ουρά.

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα και φυσικά την εντός έδρας νίκη επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, που τον φέρνει μία… ανάσα από την επόμενη φάση του Champions League, θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος σήμερα υποδέχεται νωρίς το μεσημέρι (στις 15:00) τον Ηρακλή στο Καραϊσκάκη.

Οι Πειραιώτες θέλουν το «τρίποντο» με το οποίο θα διατηρήσουν στους οχτώ βαθμούς τη διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, τον οποίο αντιμετωπίζουν στην επόμενη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, και παράλληλα να κάνουν το «δέκα στα δέκα». Ο Μάρκο σίλβα δεν υπολογίζει τους Ελαμπντελαουί και Μποτία, ενώ εκτός παραμένει ο Τσόρι. Από την πλευρά του, ο «Γηραιός» ταξίδεψε στην πρωτεύουσα χωρίς τον Λαζάρ και τον Στάμου.

Στις 17:15, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Πανθρακικό, με την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ να επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα και την Κράσνονταρ. Τα προβλήματα πολλά σε ακόμη ένα ματς για τον Κροάτη, ο οποίος δεν υπολογίζει τους Μπερμπάτοφ, Κάτσε, Λέοβατς και Βίτορ. Οι Ακρίτες, με τη σειρά τους, παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και ο Ελευθερόπουλος δεν υπολογίζει μόνο τον Τζάνη.

Την ίδια ώρα, ο Λεβαδειακός αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Βέροια, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τους Γιάχιτς και Μπελγκαζουανί, αλλά επιστρέφει ο Μιλιάζες, και η Βέροια θα αγωνιστεί χωρίς τον τιμωρημένο Ιμπραΐμ και τον Βεργώνη που είναι τραυματίας.

Το σημερινό πρόγραμμα κλείνει η αναμέτρηση στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αστέρα Τρίπολης. Ο «Δικέφαλος» ψάχνει την πρώτη του νίκη με τον Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Τζεμπούρ και Μπακάκη, όχι όμως και τον Ντίντακ και τη θέση του θα πάρει κατά πάσα πιθανότητα ο Σοϊλέδης. Από την πλευρά του, ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει τον Γιάννου, ενώ εκτός είναι επίσης οι Κοζίτσκι και Γκοϊάν.

Το πρόγραμμα :

Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» Ολυμπιακός-Ηρακλής (08/11, 15:00)-Novasports2

Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς Λεβαδειακός-Βέροια (08/11, 17:15)-Novasports3

Γήπεδο Τούμπας ΠΑΟΚ-Πανθρακικός (08/11, 17:15)-Novasports2

ΟΑΚΑ ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (08/11, 19:30)-Novasports1

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected