Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Δόξα Επισκοπής – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 2-1

12187843_409551225909276_7210173020113663653_n

Πολύ δυνατό παιχνίδι διεξήχθη σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής, όπου Δόξα και Μέγας Αλέξανδρος πάλεψαν εξίσου για τη νίκη.

Νικήτρια όμως αναδείχτηκαν οι γηπεδούχοι, χάρη σε τέρμα του Εσπέρογλου στο 85ο λεπτό και ενώ μέχρι εκείνο το σημείο η αναμέτρηση είχε τον χαρακτήρα του απόλυτου ντέρμπι.

Στο πρώτο μέρος κυριάρχησε η δύναμη, παρόλα αυτά όμως σημειώθηκαν αρκετές αξιόλογες φάσεις.

Την αρχή έκανε στο 17′ όταν ο Δαουκόπουλος βρήκε μετά από κόντρες τον Αρβανίτη, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι δε κατάφερε να ανοίξει το σκορ αφού η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Επόμενη φάση για τους φιλοξενούμενους, όταν ο ωραίος συνδυασμός Πήχα – Μονοσπιταλή, κατέληξε σε σουτ του τελευταίου, με τον Αναστασιάδη να πραγματοποιεί σωτήρια απόκρουση. Στο 28′ ήρθε το γκολ για τους “μπλε” μετά από διώξιμο της άμυνας της Δόξας, ο Πήχας με ωραία ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας της Επισκοπής “γράφοντας” το 0-1.

Στο 38′ ο Μονοσπιταλής προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο πάνω από την εστία της γηπεδούχου ομάδας. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου καταγράφηκε για την ομάδα της Επισκοπής, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και αφού δημιουργήθηκε σύγχυση μέσα στη μικρή περιοχή,η μπάλα φάνηκε να καταλήγει στα δίχτυα, μεσολάβησε αντίπαλος με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για χέρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Επισκοπής μπήκε δυνατά με στόχο να ανατρέψει το σκορ. Στο 46′ ο Τσέκα μετά από προβολή έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει ενώ στο 50′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Αρβανίτη, ο Χατζόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 58′ ο Αποστόλου μπήκε στη περιοχή και τη κατάλληλη στιγμή ο Χατζόπουλος με τάκλιν αυτοθυσίας πρόλαβε στο τσακ διώχνοντας τη μπάλα σε πλάγιο.

Στο 63′ ο Καραντώνας εκτέλεσε φάουλ αλλά ο εξαιρετικός Λυμούσης μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 79′ ήρθε η ισοφάριση για τη Δόξα, με ωραίο σε εκτέλεση σουτ του Μαυρίδη, ο οποίος με εξωτερικό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι τη εστίας.

Η ολική ανατροπή πραγματοποιήθηκε στο 85′ όταν μετά από πάσα του Τσέκα, η “χρυσή αλλαγή” ο Εσερπόγλου, πλάσαρε ψύχραιμα λίγο έξω από την περιοχή διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιάντσης, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχολιό και Χαραλαμπίδη

Συνθέσεις

Δόξα Επισκοπής : Αναστασιάδης, Μαυρίδης (82′ Ιγνατιάδης), Καραντώνας, Μαρούδας, Χατζόπουλος, Μπαλτζής, Τόπης, Δαουκόπουλος Π. (60′ Μοσχόπουλος), Τσολπάκης, Αρβανίτης (Εσερπόγλου), Τσέκα

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας : Λυμούσης, Μαραγκός (65′ Απόστολου Π.), Λιάπης, Κανάρης (27′ Αποστόλου Θ.), Φασίδης, Μονοσπιταλής, Πήχας, Αργυρόπουλος, Σαμπρής, Ντόγος, Κοτσαγκόγκος (75′ Φουτσιτζόγλου)

Δήλωση Μαυρίδη : “Αφιερώνω το γκολ στον πατέρα μου που είχε τα γενέθλια του σήμερα αλλά και στο κοινό μου που ήρθε στο γήπεδο να μας στηρίξει”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected