Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Δόξα Νάουσας – Νέα Γενεά Νικομήδειας 1-4

DSCN0651

Ευρεία νίκη για τη Νέα Γενεά Νικομήδειας στην Παναγιωπούλα, παρά το γεγονός πως είχε αρκετές απουσίες αλλά και τη δεδομένη ενίσχυση της Δόξας στο μεταγραφικό παζάρι.

Η ομάδα του Γιώργου Κεσίδη επέβαλε τον ρυθμό της από τα πρώτα λεπτά και με δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο έφτασε στο τελικό 0-4 η οποία είναι η δεύτερη νίκη των “κιτρινόμαυρων εκτός έδρας μετά το 0-4 στη Μέση. Από την άλλη πλευρά, οι “ασπρόμαυροι” παραμένουν στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό, ωστόσο ευελπιστούν πως με τις προσθήκες των Στέφου, Μίσκου, Κούτη (από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου) και Φανάρα από τον Κεραυνό Επισκοπής, θα πετύχουν το στόχο τους που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Το πρώτο τέρμα για τους φιλοξενούμενους σημείωσε στο 9ο λεπτό ο Κώστας Τζήμος, ενώ δύο λεπτά αργότερα η Δόξα προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, λόγω τραυματισμού του Αλέξανδρου Κούτη. Στο 22′ η Νέα Γενεά έφτασε και σε δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά με τον πρώτο της σκόρερ Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος μάλιστα στο δεύτερο μέρος, έδειξε τις…άγριες διαθέσεις του.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του καφέ-μπαρ «Together»

12166676_1067502046633902_1775960210_n

Με δύο ακόμη γκολ έφτασε στο χατ-τρικ και παράλληλα στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερς με 9 τέρματα. Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, η Δόξα μείωσε το σκορ με σκόρερ τον Γκογκόπουλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παπαδάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Βαλκάνο και Δεβετζίδη.

Συνθέσεις

Δόξα Νάουσας : Χαβιαρόπουλος, Γιαννούλης, Στέφος, Βαρβέρης, Σιούλας, Κούτης (14′ λ.τ. Ανθρακεύς), Τανούσης (46′ Φανάρας), Γεωργίου, Γκογκόπουλος, Μίσκος, Πέκαλης (31′ Τύψιος)

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Γαϊτανίδης, Αγιαννίτης, Συμεωνίδης, Ιατρόπουλος, Δεμιρχανίδης, Γιάννου, Τζίμος, Μαχανίδης Λ., Κουκλανιώτης, Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected