Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Πιερικός – Οικονόμος Τσαριτσάνης 1-0

DSC_9347Χάρη σε ένα εύστοχο πέναλτι του Γεωργίου στο 63′ ο Πιερικός, έστω και με το «φτωχό» 1-0 επικράτησε εντός έδρας του Οικονόμου Τσαριτσάνης. 

Οι Κατερινιώτες, μπροστά σε 400-500 θεατές, ήταν πολύ καλύτεροι των αντιπάλων τους και έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με το…γόρδιο δεσμό να «λύνεται» από την «άσπρη βούλα», σε ένα πέναλτι που κέρδισε ο Παπουτσογιαννόπουλος από τον Καραγκούνη.

Το «φιλμ» του αγώνα

17′ Από κόρνερ του Μ. Παπαδόπουλου, ωραία κεφαλιά του Ιορδανίδη, ο Γούπος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε προ του Καράμπελα.

20′ Παπαδόπουλος, Καράμπελας και Τσεβάς συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να κάνει το χλιαρό σουτ, το οποίο μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Γούπος.

30′ Ο Γεωργίου, έπειτα από σέντρα του Παπουτσογιαννόπουλου στο δεύτερο δοκάρι έκανε την κεφαλιά-ψαράκι, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

31′ Ο Γεωργίου γύρισε για τον Τσεβά στο σημείο του πέναλτι, όμως ο τελευταίος απέτυχε να πλασάρει σωστά το Γούπο.

44′ Δυνατό σουτ του Αγροδημου, έκοψε η άμυνα του Πιερικού.

51′ Ο Τσεβάς βγαίνει απέναντι στον τερματοφύλακα Γούπο «νικήθηκε» στο τετ α τετ με τη μπάλα να φεύγει κόρνερ.

52′ Εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου, κεφαλιά του Κωνσταντίνου, ο Γούπος «πετάχτηκε» στο «γάμα» και έδιωξε.

63′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Γεωργίου από το σημείο του πέναλτι άνοιξε το σκορ για τον Πιερικό. Το πέναλτι κέρδισε ο προωθημένος Παπουτσογιαννόπουλος από τον Καραγκούνη, μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Παπαδόπουλου.

68′ Δυνατό σουτ του Καράμπελα, έδιωξε εντυπωσιακά ο Γούπος.

89 ο Τσιώλης δεν κατόρθωσε να πλασάρει σωστά, μετά από ωραία μπαλιά του Πέεφ.

Συνθέσεις

Πιερικός (Νίκος Ζαλίκας): Φιρινίδης, Κουρούπης, Ανδρέου, Ιορδανίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Πέεφ, Κωνσταντίνου, Γεωργίου (82′ Τσιώλης), Μ. Παπαδόπουλος (69′ Τροΐρης), Καράμπελας, Τσεβάς (88′ Κώτσιας).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Τάσος Μπεριτζάς): Γούπος, Καραγιάννης, Μαχαίρας, Κορομηλάς, Μπαλής (79′ Γκαμπέτας), Σιάτρας, Σιενκάι (70′ Κωστόπουλος), Αγρόδημος, Βούζας, Καραβασίλης, Καραγκούνης (75′ Δημόπουλος).

Katerinisport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected