Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – “Γροθιά” στη Ρεάλ από τη Σεβίλλη! (vids)

1447015591-0899527cdf387da3be3f1315b37b24fe_largeΗ Ρεάλ Μαδρίτης ταξίδεψε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» δίχως τον Superman, Κέιλορ Νάβας και η Σεβίλλη της έσπασε το φετινό αήττητο (3-2).

Υπήρξαν ματς που έπαιξε πολύ πιο άσχημα, όμως την γλίτωσε. Η Παρί την έλιωσε μεσοβδόμαδα, είχε δύο δοκάρια, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης σώθηκε. Η Θέλτα την πολιόρκησε από παντού όμως υπήρχε ο… Άγιος Νάβας, με την Γρανάδα χρειάστηκε λιγάκι διαιτητικό σπρώξιμο, ακόμα και με την Λας Πάλμας η εμφάνιση της σφυρίχθηκε. Η πρώτη ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις έμελλε να έρθει σε ένα ματς που η «βασίλισσα» προηγήθηκε νωρίς και έκανε καμιά 20αριά τελικές προσπάθειες! Η Σεβίλλη θύμισε κάτι από τα παλιά και με εντυπωσιακή εμφάνιση… κούρεψε την «βασίλισσα» (3-2) που θα πάει στο clasico στο -3 από την Μπαρτσελόνα!

Η πρώτη βασική απώλεια ήρθε από τα αποδυτήρια, αφού ο τραυματισμός του Κέιλορ Νάβας έστειλε την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» με τον Κίκο Κασίγια κάτω από τα δοκάρια. Η φάση όμως που έκρινε το ματς έγινε με την συμπλήρωση 22 λεπτών. Ο Σέρχιο Ράμος με απίθανο ψαλιδάκι έβαλε τους Μαδριλένους μπροστά στο σκορ, όμως τραυματίστηκε στον ώμο και αντικαταστάθηκε. Το παιχνίδι δεν ήταν πια ποτέ το ίδιο.

Ο Κονοπλιάνκα έκανε ότι ήθελε τον Ντανίλο και από τα πόδια του Ουκρανού γύρισε όλο το ματς. Δύο δικές του ασίστ σε Ιμόμπιλε (36’) και Μπανέγα (61’) έβαλαν την Σεβίλλη σε ρόλο αφεντικού, ενώ λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι ο Γιορέντε (74’) έκανε το 3-1 για την ομάδα του Ουνάι Έμερι!

Η Ρεάλ Μαδρίτης κινδύνεψε με ακόμα χειρότερα, όμως τουλάχιστον έσωσε την αξιοπρέπεια της στο τέλος. Ο Χάμες Ροντρίγκες που επέστρεψε από απουσία αρκετών εβδομάδων έκανε στις καθυστερήσεις το 3-2, σε ένα παιχνίδι που η Ρεάλ Μαδρίτης των 28 τελικών (!) πλήρωσε την αστοχία της, αλλά κυρίως την αμυντική της ανεπάρκεια από την στιγμή της αποχώρησης του Σέρχιο Ράμος.

δείτε το βίντεο με τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected