Κατηγορίες
Basket

Φίλιππος Βέροιας – Η επίσκεψη στον Μητροπολίτη (photos)

cfee1df0aef1bf88281266898fc4ff19_LΤον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων επισκέφτηκε την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου η ομάδα καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας.

Σύσσωμη η ομάδα, το προπονητικό team και μέλη της διοικούσας επιτροπής πήραν την ευλογία του Δεσπότη και με την σειρά τους έδωσαν μια σειρά αναμνηστικά δώρα, όπως μια μπλούζα και μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτών, το λάβαρο της ομάδας και ένα εισιτήριο διαρκείας.

Στην συνάντηση τονίστηκε η αναγκαιότητα ο αθλητισμός, όπως προφανώς κάνει η Εκκλησία, να έχει κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο εκτός του αθλητικού και η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου (ανεξαρτήτως ηλικιών και αθλητικών διακρίσεων) δίνει εδώ και πολλά χρόνια μεγάλη βαρύτητα στον τομέα αυτό.

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της προς τον Μητροπολίτη για την αποδοχή του αιτήματός της για συνάντηση και για την εγκαρδιότητα με την οποία υποδέχτηκε την ομάδα μας.Φωτογραφίες στην σελίδα μας στο facebook (http://www.facebook.com/filipposbc)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected