Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Τι ισχύει για την παραίτηση του Σάκη Παγγούρα

DSCN9609

Οι χθεσινοβραδινές πληροφορίες από αναγνώστες, περί παραίτησης του Σάκη Παγγούρα από την Ποντιακή Νεολαία Αράχου, επιβεβαιώνονται πλήρως σήμερα το πρωί, μετά το ρεπορτάζ του SportsUp.

Ως οφείλαμε, μιλήσαμε με όλες τις πλευρές για να διαπιστώσουμε επακριβώς τις αιτίες της ρήξης και ενώ η ομάδα (ως νεοφώτιστη και για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1 Ερασιτεχνική) έχει μια πολύ αξιόλογη πορεία, με πολύ ποιοτικό ρόστερ.

Από την πλευρά της διοίκησης, δεν θα υπάρξει κάποια ανακοίνωση ή σχόλιο επ αυτού, καθώς προέχει το πολύ σημαντικό τοπικό ντέρμπι με την ΑΕ Αλεξάνδρειας και βασικό μέλημα (σύμφωνα πάντα με τη διοίκηση) είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκέντρωση όλων για το ματς του Σαββάτου.

Ο Σάκης Παγγούρας, με τον οποίο μιλήσαμε μας επιβεβαίωσε την παραίτηση του από τον πάγκο της Ποντιακής Νεολαίας, καθώς για πολλοστή φορά όπως μας εξήγησε, υπήρξε παρέμβαση από συγκεκριμένο άνθρωπο εκτός της ομάδας, με άκρως δυσμενή σχόλια τόσο για τον ίδιο όσο και για παίκτες. Το χθεσινό περιστατικό ήταν αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι για τον ίδιο και ανακοίνωσε στη διοίκηση την αποχώρηση του.

Ποδοσφαιριστής της ομάδας ο οποίος δεν θέλησε να αναφέρουμε το όνομα του, επίσης μας επιβεβαίωσε το γεγονός και πως έχει συμβεί ξανά το συγκεκριμένο περιστατικό με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, κυρίως μετά από παιχνίδια στα οποία δεν κέρδισε η ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected