Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνιική – Πρόκριση με “τριάρα” για τον Τύρναβο (photos)

8b07483a05b3826fc0b0e8c0028452b1_DSC_0185Το εμπόδιο του Αμπελωνιακού προσπέρασε την Τετάρτη (11/11) ο Τύρναβος αφού επικράτησε με σκορ 1-3 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα του Αμπελωνιακού στο 5’ να ανοίγει το σκορ, όταν έκανε τη σέντρα ο Γρηγορίου, την μπάλα βρήκε ο Πατρίκος που έσπασε στον Βούκια και αυτός με σουτ έκανε το 1-0.

Δύο λεπτά μετά για την ομάδα του Τυρνάβου ο Γελαλής είχε δοκάρι. Στη συνέχεια η ομάδα του Τυρνάβου ανέβασε στροφές. Στο 30’ ο Σβερκούλης εκτέλεσε το κόρνερ, την κεφαλιά πήρε ο Νούσιος, έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Φετάου.

Στο 38’ ο Τσιάγκος έσπασε στο Νούσιο, αυτός το σουτ και έφερε το ματς στα ίσα. Στην επανάληψη ο Τύρναβος συνέχισε να πιέζει, στο 46’ ο Νασιάκος έκανε ένα καλό σουτ, με υπερένταση σε κόρνερ ο Μπραζιτίκος.

Στο 47’ ωραία συνδυάστηκε ο Σβερκούλης με τον Τσιάγκο, αυτός από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 69’ ο Νούσιος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-2).

Στο 83’ ωραία ατομική προσπάθεια από τον Τασιούλη που πήρε την κόντρα, πέρασε δύο αμυντικούς και έκανε το τελικό 1-3. Στο 85’ καλό σουτ από τον Καρυπίδης επάνω στην κίνηση, όμορφα έπεσε και μπλόκαρε ο Κούτσικος που έκανε το φετινό του ντεμπούτο με τον Τύρναβο και άφησε καλές εντυπώσεις.

Συνθέσεις

Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας): Μπραζιτίκος, Μαυρίδης (46’ Καρυπίδης), Γκόλτσος, Τζιαρτζιάνης, Κωτούλας, Γρηγορίου, Φετάου, Θεοχάρης, Χατζούλης, Βούκιας (46’ Ροντούλης), Πατρίκος (34’ Λιόντος).

Τύρναβος (Μίλτος Ζιάκας): Κούτσικος, Νασιάκος, Κρίτσας, Μητσογιάννης (56’ Μπαρούτας), Καρλιάμπας, Μανιώτης, Νούσιος, Λούγκος, Τσιάγκος, Σβερκούλης (66’ Λίταινας), Γελαλής (60’ Τασιούλης).

περισσότερες φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected