Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Με την…ψυχή στο στόμα η ΑΕ Καραϊσκάκης!

DSCN6032Στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Άρτας προκρίθηκε η ΑΕ Καραϊσκάκης, η μοναδική εκπρόσωπος του νομού στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, η οποία νίκησε στο τέλος της παράτασης με 2-0 τον Σκουφά στο γήπεδο του Κομποτίου.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, όπου έχασαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στην επανάληψη, η ΑΕ Καραϊσκάκης που έπαιξε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, ανέβασε την απόδοσή της, αλλά δεν κατάφερε να βγάλει τις μεγάλες φάσεις. Τελικά, στην παράταση η ομάδα του Γιάννη Ταπραντζή, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στο πάγκο της, κατάφερε στα τελευταία λεπτά να βρει δύο φορές δίχτυα και να πάρει την πρόκριση για τους «4» του Κυπέλλου.

Στο πολύ κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Κομποτίου, ο Σκουφάς απείλησε πρώτος, όταν στο 5ο λεπτό ο Ραχιώτης απομάκρυνε το φάουλ του Βασίλα και στη συνέχεια μπλόκαρε την προβολή του Μανιώτη. Στη συνέχεια ο Χούσος (15΄) με απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Παπαχρήστο και στο 18΄ ο Βασίλας έκανε ωραία κίνηση και σουτ, αλλά η μπάλα κάπου κόντραρε την τελευταία στιγμή και πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Ραχιώτη. Στην εκτέλεση του κόρνερ (19΄) από τον Κολιούλη, ο Μανιώτης έκανε την πρώτη κεφαλιά και εν συνεχεία ο Μπαλάτσας με δεύτερη κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του πορτιέρο της ΑΕ Καραϊσκάκης. Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο ήταν στο 32΄ και πάλι για τον Σκουφά Κομποτίου, ο Κολιούλης βρήκε ωραία τον Κυριάκη και το διαγώνιο σουτ του τελευταίου έφυγε ελάχιστα άουτ.

περισσότερα στο sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected