Κατηγορίες
Football League

Football League – Δεν τη σταμάτησε ούτε ο Αγροτικός Αστέρας!

256fdae07621fcc23ba355c5cf120861_P1080250Μία ακόμη νίκη για την ΑΕΛ που συνεχίζει αήττητη αφού κέρδισε το Σάββατο (14/11) και τον Αγροτικό Αστέρα με σκορ 2-1 στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Τα γκολ για την «Βασίλισσα» σημείωσαν οι Ροβίθης (8’) και Μαρουκάκης (53’), ενώ προσωρινά είχαν μειώσει οι φιλοξενούμενοι (48’). Με δέκα παίκτες από το 60’ οι γηπεδούχοι αφού αποβλήθηκε ο Μπουντόπουλος. «Ζεστός» ο κόσμος γι’ ακόμη μία φορά έδωσε απλόχερα το χειροκρότημα στους νικητές!

Γκολ με το καλημέρα η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ κατάφερε πολύ γρήγορα να σκοράρει. Ο Ροβίθης άνοιξε το σκορ πριν το πρώτο δεκάλεπτο και έβαλε τις βάσεις. Στη συνέχεια η ΑΕΛ έδωσε χώρους στους «σταχυοφόρους», που προσπάθησαν να φτάσουν με αξιώσεις στα καρέ του Ξενοδόχοβ.

Η ΑΕΛ είχε τον έλεγχο, αλλά οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους δημιούργησαν κάποιες φάσεις χωρίς όμως να έχουν την ανάλογη αποτελεσματικότητα.

Ισοφάρισε νωρίς, είχε όμως την απάντηση

Ο Αγροτικός Αστέρας κατάφερε μετά από λάθος στην άμυνα της ΑΕΛ να φέρει στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους το 1-1. Παρόλα αυτά η ΑΕΛ είχε ξανά απάντηση και σκόραρε με τον Μαρουκάκη.

Με την συμπλήρωσε μίας ώρας η ΑΕΛ έμεινε με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε μέσα λίγα δευτερόλεπτα ο Μπουντόπουλος. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Ντόστανιτς βρήκαν τον τρόπο να κρατήσουν αυτό το σκορ και να πανηγυρίσουν στο τέλος μια ακόμη νίκη!

Το φιλμ του αγώνα

6’ Μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Βελλίνη, δεν ανησύχησε ιδιαίτερα ο Ξενοδόχοβ.

8’ Ο Ροβίθης ανοίγει το σκορ, καθώς βγήκε τετ α τετ με τον Γιακουμή και νίκησε με πλασέ τον γκολκίπερ του Αγροτικού Αστέρα (1-0).

21’ Δυνατό σουτ του Ναγιάρ, έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.

31’ Δυνατό σουτ του Μπουντόπουλου, δεν αντέδρασε καλά ο Γιακουμής, αλλά ο επερχόμενος Μαρουκάκης ήταν σε θέση οφσάιντ.

33’ Ο Μονιάκης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ουδείς παίκτης των γηπεδούχων μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας, ο Γιακουμής μπλόκαρε.

40’ Ο Γέσιτς βρήκε αφύλακτο τον Γιάντση στο ύψος του πέναλτι, το πλασέ του οποίου έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Σπουδαία ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.

45’+1 Σουτ του Μπουντόπουλου, πέρασε άουτ.

48’ Αυτογκόλ από τον Κομεσίδη (1-1).

53’ Ο Μαρουκάκης ακολούθησε τη φάση μετά από ασταθή απόκρουση του Γιακουμή σε σουτ του Μπουντόπουλου και με προβολή δίνει ξανά προβάδισμα στην ΑΕΛ (2-1).

60’ Ο Μπουντόπουλος αποβάλλεται με δύο μαζεμένες κίτρινες κάρτες πριν τελικά αντικατασταθεί (αποβλήθηκε εντέλει για φάουλ που έκανε και στη συνέχεια για διαμαρτυρία στον διαιτητή Σέζο).

87’ Ο Μασούρας έκανε επικίνδυνο γύρισμα στη μεγάλη περιοχή, ο Κουτσιανικούλης δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας.

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοβ, Νικολακάκης, Μονιάκης, Βέρτζος, Κομεσίδης, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Μπουντόπουλος, Πάτο (86’ Μασούρας), Μαρουκάκης (68’ Καπός), Ροβίθης (73’ Κουτσιανικούλης).

Αγροτικός Αστέρας (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Σαρακατσάνος, Καπίας (81’ Παλάσκας), Μακρυδημήτρης (57’ Οικονόμου), Γιάντσης (76’ Θεοδωρίδης), Τσεμπερίδης, Γιέσιτς, Βελλίνης, Τοπούζης.

περισσότερες φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected