Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ο σοβαρός τραυματισμός του Λίτσι και η μισάωρη αναμονή για ασθενοφόρο!

_DSC2725

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε και πάλι αυτό που φωνάζουμε τόσο καιρό από το SportsUp σχετικά με την παρουσία γιατρού στους αγώνες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων…

Ένα ακόμη συμβάν ήρθε σήμερα να προστεθεί στη φετινή λίστα σοβαρών τραυματισμών παικτών και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΑΕ Αλεξάνδρειας, όταν στο 80ο περίπου λεπτό και σε μια φάση κοντά στην πλάγια γραμμή, ο Αποστόλης Λίτσι βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα και εκ πρώτης όψεως φάνηκε πως δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι.

Άπαντες “πάγωσαν”, ο ίδιος φάνηκε να χάνει τις αισθήσεις του και ο εκ των θεατών του αγώνα και οδοντίατρος στην ειδικότητα, κ. Δελιόπουλος (πρόεδρος στην ΚΕΔΑ Αλεξάνδρειας) ήταν αυτός που έσπευσε ώστε να διαπιστώσει αν έχει επαφή με το περιβάλλον, την οποία (ευτυχώς) δεν την έχασε ποτέ. Ζήτησε άμεσα να κληθεί ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας, ωστόσο αυτό ήταν αδύνατο λόγω έλλειψης, με αποτέλεσμα να ζητηθεί η συνδρομή του Νοσοκομείου Βέροιας!

Απίστευτα πράγματα εν έτει 2015, με τον Αποστόλη Λίτσι να παραμένει ακίνητος στον αγωνιστικό χώρο και με τη συμβολή του αδελφού του Γενικού Αρχηγού τη Ποντιακής Νεολαίας Αράχου Παντελή Πετρίδη, γνώστη των πρώτων βοηθειών (ο οποίος μίλησε στους “Βάλτος Boys” και στην κάμερα του SportsUp), τοποθέτησε κολάρο στον άτυχο ποδοσφαιριστή και πλέον άπαντες μετρούσαν αντίστροφα τα λεπτά για το πότε θα προσέλθει το ασθενοφόρο…

Αυτή την ώρα ο νεαρός επιθετικός βρίσκεται στο Νοσοκομείο Βέροιας όπου βρίσκονται ήδη οι συνεργάτες μας και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για την κατάσταση της υγείας του.

*φωτ. από alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected