Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΑΕ Αλεξάνδρειας 1-0 (photos)

_DSC2586

Ντέρμπι καθ όλη τη σημασίας της λέξης παρακολούθησαν οι 250 και πλέον θεατές που…περικύκλωσαν το Δημοτικό Γήπεδο Αράχου, το απόγευμα του Σαββάτου (14/11).

Η Ποντιακή Νεολαία, μετά το σοκ από την παραίτηση του Σάκη Παγγούρα, πήρε μια σπουδαία νίκη κόντρα στην συντοπίτισσα ΑΕ Αλεξάνδρειας και αναρριχήθηκε περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα, φτάνοντας τους 14 βαθμούς. Παρόντας ανάμεσα στους θεατές ο πρώην προπονητής, παρόν όμως και Χρήστος Υφαντίδης, που αναλαμβάνει από τη Δευτέρα και επίσημα τα νέα του καθήκοντα. Ο έμπειρος πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, είδε την ομάδα του να παίζει με πολύ πάθος και δύναμη στο σημερινό παιχνίδι και στο τέλος να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη.

_DSC2685

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη πραγματοποίησε μέτρια απόδοση (όπως παραδέχτηκε ο ίδιος στην επικοινωνία μας μετά το τέλος του αγώνα) και δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Βρεττού, εκτός από μία-δύο περιπτώσεις. Παράλληλα οι “πράσινοι” διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη διαιτησία του κ. Γιοβανόπουλου, τόσο για τον πειθαρχικό έλεγχο (επέτρεψε το σκληρό όπως υποστηρίζουν παιχνίδι των γηπεδούχων), ενώ ζήτησαν επιτακτικά την αποβολή του Λευτέρη Κίτσα, για τη φάση στην οποία τραυματίστηκε σοβαρά ο Αποστόλης Λίτσι.

Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για τους γηπεδούχους, η παρθενική εμφάνιση των Λάμπρου Μαγγανάρη, Νίκου Αποστόλουπουλου, Κώστα Κίτσα και Νίκου Αραπέλη κόντρα στην πρώην ομάδα τους.

_DSC2648 _DSC2665

Στην αναμέτρηση βρέθηκαν οι συνεργάτες του SportsUp, “Βάλτος Boys” με τον συντάκτη της ομάδας Νίκο Πουλιόπουλο να παραθέτει παρακάτω το φιλμ της αναμέτρησης :

9′ Ωραία κεφαλιά πάσα του Πιπιλιάρη με στόχο τον Κώστα Κίτσα, ο τελευταίος με αριστερό βολ πλανέ έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μυλωνά.

11′ Δυνατό σουτ του Ευγένη Κίτσα, η μπάλα άουτ.

35′ Εκτέλεση κόρνερ του Αναστάση, η μπάλα πέρασε από όλους, κεφαλιά του Σαμαρά από καλή θέση απέκρουσε ενστικτωδώς ο Βρεττός.

37′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Ευγένη Κίτσα από αριστερά, σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Τζέπης επωφελήθηκε και έπιασε το σουτ, με τον Λευτέρη Κίτσα να μπαίνει στην πορεία της μπάλας με προβολή (1-0)

48′ Εκτέλεση φάουλ του Τόζογλου, διώχνουν προς στιγμή οι αμυντικού, σουτ του Καϊρακλίδη στην επαναφορά, η μπάλα αφού κόντραρε κατέληξε κόρνερ.

49′ Εκτέλεση κόρνερ του Ευγένη κίτσα, προβολή του αδελφού του Κώστα στη μικρή περιοχή, δεν βρήκε όμως της μπάλα όπως ήθελε η οποία κατέληξε άουτ.

60′ Σουτ του Άρη Κούκλα από το ύψος της περιοχής, η μπάλα ψηλά άουτ

63′ Δυνατό σουτ του Νικολόπουλου, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

74′ Εκτέλεση φάουλ του Πέικου, η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα αλλά είχε πολλά φάλτσα και κατέληξε μόλις άουτ.

83′ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, ο Πιπιλιάρης δεν κατάφερε στο τετ-α-τετ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα

90+2′ Αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Νίκο Αραπέλη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Νατσιούρα

Συνθέσεις

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Βρεττός, Κίτσας Λ., Τόζογλου, Μαγγανάρης, Σκούρα, Τζέπης, Καϊρακλίδης, Αποστολόπουλος (55′ Νουσιόπουλος), Κίτσας Ε., Πιπιλιάρης, Κίτσας Κ. (66′ Αραπέλης)

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Μυλωνάς, Νικολόπουλος, Κούκλας Π., Παπαδόπουλος (61′ Μόσχος), Θεοδωρόπουλος, Κούκλας Α., Λίτσι, Πέτκος, Μπενίσκος, Αναστάσης, Σαμαράς (46′ Κούκλης Α. / 61′ λ.τ. Πέικος)

Ανακοίνωση Ποντιακής Νεολαίας Αράχου

“Ο πρόεδρος Σίμος Μυλωνάς, το ΔΣ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, αφιερώνουν τη σημερινή νίκη στον μέχρι πρότινος προπονητή μας, Σάκη Παγγούρα”

φωτ. επάνω από alexandriamou.gr

φωτ. από φιλάθλους, Δημήτρης Κολύνας “Βάλτος Boys”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected