Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – ΓΑΣ Κοπανού 1-1

Γήπεδο4

Πρώτος βαθμός στο πρωτάθλημα για την ΑΕ Χαρίεσσας, πρώτη ισοπαλία για τον ΓΑΣ Κοπανού μακριά από την έδρα του.

Μια ισοπαλία που δεν βόλεψε καμία από τις δύο ομάδες στην παρούσα φάση, καθώς οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να μειώσουν περισσότερο τη διαφορά από τον 13ο Φίλιππο Μελίκης, οι δε φιλοξενούμενοι παραμένουν στην 8η θέση της κατάταξης έχοντας 11 βαθμούς μετά από 9 παιχνίδια.

Η ομάδα του Γιάννη Χατζηαθανασίου πραγματοποίησε το καλύτερο πρώτο 45λεπτο της φετινής χρονιάς, ένα χρονικό διάστημα που βγήκε με πολλές αξιώσεις στα καρέ του Αντιφάκου, ο οποίος αγωνίστηκε κόντρα στην πρώην ομάδα του. Με κύριο εκφραστή τον Βαλάντη Τοπαλίδη, απείλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές την εστία του έμπειρου πορτιέρο και σε μία από αυτές, ο ταχύτατος επιθετικός χρίστηκε σκόρερ, με ωραία προσπάθεια και σουτ από την αριστερή πλευρά της μεγάλης περιοχής.

Το τέρμα αυτό σημειώθηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα για την ανάπαυλα και ενώ ο ΓΑΣ φάνηκε σχεδόν…υπνωτισμένος και με πολλά αμυντικά λάθη. Ο νεαρός Γρυπούδης αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με τον Τοπαλίδη ενώ ελάχιστες ήταν οι φορές στα πρώτα 45 λεπτά που βρέθηκε σε θέση βολής.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε καθώς οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και βγήκαν με μεγαλύτερες αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Η είσοδος του Θοδωρή Πέτγαζλη στο 52′ σε συνδυασμό με την αποβολή του Θωμά Σταμάτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, έφεραν την ισοφάριση στο 67ο λεπτό, με “δράστη” τον πρώην παίκτη του ΑΣ Ειρηνούπολης.

Ακολούθησε ένα καλό σουτ του Μάκη Σπανού που απέκρουσε σωτήρια ο Οβεζίκογλου, ενώ και η ΑΕΧ είχε δυο καλές στιγμές με τους Τοπαλίδη και Φεζουλά.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Χρυσάνη και Ασβεστάρα.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Οβεζίκογλου, Παμπουχίδης, Τσάλμας, Αβετίδης, Σταμάτης Α., Καρολίδης, Τοπαλίδης, Κοτσογιαννίδης, Φεζουλάς, Σταμάτης Θ., Παπαλεξίου (77′ Χατζηγεωργίου).

ΓΑΣ Κοπανού : Αντιφάκος, Τζιβάρας, Χαραλαμπίδης, Σιδηρόπουλος Θ., Κατσουγιαννόπουλος, Γρυπούδης (46′ Κοσμίδης), Μπούφι, Γραμματικός (60′ Κωστογλούδης), Σπυρίδης, Σιδηρόπουλος Β. (52′ Πέτγαζλης), Σπανός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected