Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Φωκικός – Νίκη Βόλου 0-3

1848a50febbe9d4d22348bb9f0e03805_LΆνετα και χωρίς άγχος ήρθε το “διπλό” στην Άμφισσα για τη Νίκη Βόλου απέναντι στον Φωκικό, δίνοντας άλλη ψυχολογία μετά την απογοητευτική εντός έδρας εμφάνιση με τον Τύρναβο.

Οι “κυανόλευκοι” πήραν εύκολα τους τρεις βαθμούς πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα γκολ από νωρίς στο παιχνίδι, με τον Φωκικό να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά και τον Κρεββατά να γράφει με εντυπωσιακό τρόπο το 0-3 στις καθυστερήσεις.

Στην πρώτη φάση του αγώνα η Νίκη προηγθήκε στο 3′, ο Κωτίτσας έβγαλε βαθιά μπαλιά για τον Κανελλόπουλο και εκείνος μπήκε μέσα στην περιοχή από δεξιά, έκανε σέντρα στο 2ο δοκάρι όπου ανενόχλητος ο Μαλαράμπε με σπαστή κεφαλιά έκανε το 0-1. Η Νίκη από εκεί και πέρα δεν επαναπαύθηκε και προσπάθησε να βρει το δεύτερο γκολ για να καθαρίσει το παιχνίδι νωρίς. Έτσι στο 14′ ύστερα από καλό πρέσσινκ στο μισό γήπεδο του Φωκικού, ο Κόλα κέρδισε τη μπάλα εκτός περιοχής την έφερε στο δεξί και με σου “κεραυνό” έστειλε τη μπάλα στο δεξί του, ανήμπορου να αντιδράσει Κεχαγιά, παραθυράκι γράφοντας το 0-2. Μάλιστα στο 17′ η Νίκη είχε την ευκαιρία να κάνει και το 0-3 όταν ο Ελευθεριάδης έγινε αποδέκτης της μπάλας εκτός περιοχής και από πλεονεκτική θέση, δοκίμασε το πόδι του με τη μπάλα, όμως να φεύγει ψηλά αόυτ.

Στο 31′ ήρθε η πρώτη τελική προσπάθεια για τον Φωκικό. Συγκεκριμένα ο Γεωργαντόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ,ο Σταυράκης έδιωξε με γροθιές με τον Λυμπέρη εκτός περιοχής να επιχειρεί ένα χλιαρό σουτ που κατέληξε στην αγκαλιά του έμπειρου πορτιέρο. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία του Φωκικού για να πετύχει κάποιο τέρμα. Ο Γεωργαντόπουλος πραγματοποίησε προσωπική ενέργεια από τα αριστερά, μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή και βρήκε τον Ουαταρά ο οποίος ανενόχλητος επιχείρησε πλασέ το οποίο πέρασε αρκετά μέτρα μακριά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σταυράκη. Το πρώτο μέρος έκλεισε με μία φάση για την οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι, όταν στο 43′ μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, έσπασε τη μπάλα στον Αραπίτσα με τον νεαρό πρώην επιθετικό της Νίκης να ανατρέπεται(;) από τον Ναουμίδη.

περισσότερα στο magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected