Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Νίκη και παραίτηση στο τέλος, Οπούντιος – Θεσπρωτός 0-1 (vid)

Mart-Thes-3Δεν έχει τελειωμό ο αγωνιστικός κατήφορος του Οπούντιου Μαρτίνου που έχασε στην έδρα του και από τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας με 0-1 συμπληρώνοντας τέσσερις ήττες στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει μπροστά στους φιλάθλους του!

Μάλιστα η νέα αυτή ήττα προκάλεσε την παραίτηση του Μάκη Ζαχαρόπουλου που παρακάλεσε τη διοίκηση να κάνει δεκτή την παραίτησή του, θέλοντας να δείξει ότι δεν είναι «γαντζωμένος στην καρέκλα του». Κάτι πρέπει να αλλάξει είπε και αυτή πιστεύει είναι η καλύτερη λύση.

Το εύκολο γκολ

Σίγουρα δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς την προσπάθεια των Λοκρών ειδικά στα τελευταία λεπτά όταν το παιχνίδι παρέμενε στο 0-0 και ρισκάρισαν αφήνοντας διαδρόμους προς την εστία του Καρανάσου. Ωστόσο υπήρχε ένα μεγάλο διάστημα που η ομάδα έδειξε ότι έχει προβλήματα. Της λείπει το εύκολο γκολ, το τελείωμα της φάσης, με αποτέλεσμα αν και ανασταλτικά δεν πηγαίνει άσχημα να μην μπορεί να απαντήσει.

Γενικά όμως σήμερα δεν άρεσε ο Οπούντιος απέναντι στο Θεσπρωτό αν και μπορούσε να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Παρουσιάστηκε φλύαρος στο μεγαλύτερο διάστημα και είναι ενδεικτικό ότι απείλησε κυρίως από «στημένες μπάλες».

Χαρακτηριστική η ευκαιρία του Καντού στο 22’ αλλά και στο 59’ με εκτελέσεις φάουλ, με την μπάλα στην πρώτη φάση να φεύγει μόλις άουτ, ενώ στη δεύτερη να την απομακρύνει σε κόρνερ με εντυπωσιακή εκτίναξη ο Κωνσταντάκος (δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή και ο Κακκάβας στη φάση). Ο Βραζιλιάνος που ουσιαστικά ήταν και ο πιο επικίνδυνος παίκτης με ένα ακόμη καλό σουτ στο 65’ που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ύστερα από πάσα του Κόκα.

Στο 81’ οι ρόλοι αντεστράφησαν με τον Καντού να πασάρει και τον Κόκα να σουτάρει λίγο άουτ. Αξιοσημείωτη και η ενέργεια του Πέππα με τη σέντρα στο β’ ημίχρονο όταν με ωραία ατομική προσπάθεια βρέθηκε φάτσα με το τέρμα αλλά σούταρε ψηλά άουτ.

Στον αντίποδα ο Θεσπρωτός ουσιαστικά απείλησε μια φορά στο 22΄ με συρτό σουτ του Νάκου στο 4’ που έβγαλε σε κόρνερ ο Καρανάσος. Μάλιστα ο επιθετικός της ομάδας της Ηγουμενίτσας λίγο πριν το ημίχρονο τραυματίστηκε σε μια διεκδίκηση και υπέστη διάσειση με προσωρινή απώλεια μνήμης και αντικαταστάθηκε από τον Γεωργίου που ήταν ο υπεύθυνος για το «χρυσό» γκολ.

Συγκεκριμένα στο 85’ έβγαλε το γύρισμα εντός περιοχής και εκεί ο Τζερεμές με τον Μπίκα πετάχτηκαν εκμεταλλευόμενοι την ασυνεννοησία της άμυνας του Οπούντιου και τον τελευταίο να προλαβαίνει να πλασάρει αυτός την μπάλα στα δίχτυα του Καρανάσου.

Δύο φάσεις και ένα γκολ όμως ήταν υπεραρκετά για να πάρουν οι Ηπειρώτες το πολύτιμο τρίποντο.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Μπεκιάρης Λ. – Παπαλίτσας Γ. – Στεφανής Γ. (Καρδίτσας), που γενικά δεν είχαν δύσκολες φάσεις και τα άκουσαν μάλλον εξαιτίας της γενικότερης κακής διάθεσης των φιλάθλων. Κίτρινες κάρτες: Καντού (33′), Κωτσαλάς Γ. (73′), Δέδες (76′) – Σουκρήογλου (22′), Μητσέλλος (30′), Τζερεμές (90’+).

Συνθέσεις

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καρανάσος, Κουτσούμπας, Κωτσαλάς Γ., Καταραχιάς, Τσέλλος, Δέδες, Κόκα, Πέππας (75’ Κωτσαλάς Ν.), Κακκάβας (75’ Πατσαρούχας), Καντού, Ζαχαρόπουλος.

Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας (Παναγιώτης Χατζηπέτρου): Κωνσταντάκος, Μώκος, Πανταζής, Μήτσης, Καρύδης, Μητσέλος Α. (84’ Καρυπιάδης), Σουκρηόγλου, Νάκος (λ.τρ. 46’ Γεωργίου), Στεφανίδης (70’ Πέντσας), Τζερεμές, Μπίκας.

“Έθεσα την παραίτηση μου στη διάθεσή της διοίκησης και τους παρακαλώ να γίνει αποδεκτή”

Posted by efthia.gr on Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected