Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : “Ο πρόεδρος ετοιμάζει κάτι που θα κάνει πάταγο!”

alexiou-20811Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της ΠΑΕ Σέρρες, Αλέξης Αλεξίου και μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη, τους για τους στόχους της ομάδας, αλλά έπλεξε το εγκώμιο του Χρήστου Μέγκλα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η εμπειρία του Άρη μέτρησε χθες. Έχει τρομερή ποιότητα και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Εγώ το είχα πει και πριν τον αγώνα και όταν προηγηθήκαμε. Πίστεψα ότι θα παίρναμε κάτι, όμως το γρήγορο γκολ που φάγαμε μας έκοψε τα φτερά και στο τέλος πληρώσαμε την απειρία μας ως ομάδα. Ήξερα πολύ καλά πως παίζει ο Άρης, είχαμε διαβάσει το παιχνίδι του Άρη όμως φάγαμε τρία εύκολα γκολ τα οποία θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία, πίστευα ότι στην κόντρα επίθεση με την ταχύτητα κάποιων παικτών μου να κάνουμε τη ζημιά, κάτι που έγινε, δυστυχώς όμως δεν πήραμε κάτι. Ο Άρης θα κάνει περίπατο φέτος. Έχει πολύ καλό υλικό και βάθος στον πάγκο. Στον δικό μας όμιλο ο Άρης είναι σίγουρα πρωταθλητής και οι άλλες ομάδες θα παλέψουμε για να σωθούμε. Με εξαίρεση βέβαια την Καβάλα, τη Δόξα Δράμας και τον Νέστο Χρυσούπολης».

Για τους στόχους της ομάδας: «Έχουμε μια νεανική ομάδα και θέλουμε να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή στην κατηγορία».

Για τον Χρήστο Μέγκλα και τους στόχους της ομάδας: «Έχουμε ένα σοβαρό άνθρωπο-επιχειρηματία και πρόεδρο του επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστο Μέγκλα, ο οποίος έχει όνειρα για το ποδόσφαιρο, το αγαπάει και ετοιμάζει κάτι για τις Σέρρες που θα κάνει πάταγο».

 

Πηγή: Metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected