Γ ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Και εγένετο…ΑΣ Γιαννακοχωρίου!

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΝΑΟΥΣΑ 1-2 021

Μπορεί οι εποχές και οι συγκυρίες να μην είναι οι ιδανικές για τη λειτουργία και (γενικότερα) την επιβίωση ενός ερασιτεχνικού σωματείου, ωστόσο υπάρχουν ακόμη “ήρωες” αλλά και ρομαντικοί που πραγματοποιούν ακόμη και τη δημιουργία νέου συλλόγου!

Αυτό έπραξαν και οι κάτοικοι αλλά και παλιοί ποδοσφαιριστές της περιοχής και εδώ και λίγες μέρες ο Αθλητικός Σύλλογος Γιαννακοχωρίου είναι γεγονός!

Για όσους βέβαια γνωρίζουν την ιστορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ο σύλλογος είχε ιδιαίτερα ενεργή παρουσία τη δεκαετία του ’90 και μάλιστα με εντυπωσιακές πορείες αλλά και πάρα πολύ κόσμο, που κατέκλυζαν το Δημοτικό Γήπεδο Γιαννακοχωρίου (φωτ), δημιουργώντας τότε μια πολύ δυνατή έδρα.

Ο ΑΣ Γιαννακοχωρίου, όπως και ο Ολυμπιακός Λουτρού που γράψαμε πρόσφατα, θα είναι οι νέες παρουσίες στο νέο πρωτάθλημα της Γ Ερασιτεχνικής που ξεκινά την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016. Στο πρωτάθλημα αυτό θα συμμετέχουν (εφόσον βέβαια δηλώσουν και τυπικά) ο Ερμής Τριλόφου (που υποβιβάστηκε πέρσι από τη Β Ερασιτεχνική), ο ΑΣ Τριποτάμου, ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος και η Ακαδημία Νάουσας. Φήμες υπάρχουν για την επαναλειτουργία των Μέγα Αλέξανδρου Βέροιας και του Προμηθέα Βέροιας, χωρίς όμως να υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες προς το παρόν.

Το νέο ΔΣ του ΑΣ Γιαννακοχωρίου θα απαρτίζεται από τους :

Πρόεδρος: Τσεχελίδης Σάββας
Αντιπρόεδρος: Θεοδοσιάδης Σταύρος
Γενικός Γραμματέας: Θεοδοσιάδης Αθανάσιος
Ταμίας: Παυλίδης Παύλος
Γενικός Αρχηγός: Τράιος Ιωάννης
Μέλη: Λογδανίδης Γεώργιος, Παρχαρίδης Χαράλαμπος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected