Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Αχιλλέας Νάουσας 3-0 (photos)

_DSC3522

Επέστρεψε στις επιτυχίες η ΑΕ Αλεξάνδρειας και σήμερα στο ΔΑΚ της πόλης, κόντρα στον Αχιλλέα Νάουσας, πραγματοποίησε μια μεστή και ουσιαστική εμφάνιση.

Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη ουσιαστικά “τελείωσε” το παιχνίδι στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, όταν και προηγήθηκε 2-0 αιφνιδιάζοντας σε μεγάλο βαθμό τον αντίπαλο του. Ο νεαρός προπονητής προχώρησε μάλιστα σε εκτεταμένο rotation καθώς αγωνίστηκαν στο βασικό σχήμα ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια, χωρίς όμως η ομάδα να χάνει τη συνοχή της.

Στο 12ο λεπτό οι “πράσινοι” άνοιξαν το σκορ με τον Μίμη Μπενίσκο, ο οποίος δέχτηκε την πάσα από τον πολύ καλό σήμερα Βαλάντη Μπακιρτζή και αφού “ζύγισε” το πόδι του, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

_DSC3490

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, τρία λεπτά αργότερα και μετά από μια πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, ο Μπενίσκος βρήκε ωραία τον Σαμαρά και αυτός από πλεονεκτική θέση, “έγραψε” το 2-0, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Το παιχνίδι είχε αποκτήσει πλέον διαφορετική εικόνα σε σύντομο χρονικό διάστημα, με τον Αχιλλέα να αναγκάζεται από νωρίς να ρισκάρει και να ζητήσει επιτακτικά το γκολ.

Ωστόσο, ο χρόνος περνούσε και κυλούσε υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι απείλησαν και πάλι στο 45′ με τον Σαμαρά, ο οποίος όμως έστειλε τη μπάλα λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Ηλιάδη.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν διέφερε δραματικά από το πρώτο, με τους δύο προπονητές να προχωρούν σε αλλαγές ώστε να δώσουν περισσότερη “φρεσκάδα” στο παιχνίδι τους. Στο Στο 56′ νέα ευκαιρία από πλευράς Θωμά Σαμαρά, ενώ στο 72′ σημειώθηκε η πρώτη απειλητική επίσκεψη του Αχιλλέα στα καρέ του Χατζημιχαήλ, ο Δημήτρης Σαμαράς όμως έστειλε από κοντά τη μπάλα άουτ.

Στο 77′ το παιχνίδι “κλείδωσε” υπέρ των γηπεδούχων, όταν ο Σαμαράς “σφράγισε” με τον καλύτερο τρόπο τη σημερινή του παρουσία, σκοράροντας το 5ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι σημειώθηκε από πλευράς “κυανόλευκων”, όταν ο Κοσμάς έκανε τη σέντρα και ο Παρθενόπουλος με κεφαλιά – ψαράκι έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Χατζημιχαήλ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Χατζημιχαήλ, Κούντζας, Μπακιρτζής, Ιορδανόπουλος (81′ Θεοδωρόπουλος), Πέικος, Τσιρίδης, Γρηγοριάδης, Μόσχος, Μπενίσκος (58′ Λέκκας), Σαμαράς, Τζιλόπουλος (67′ Πέτκος)

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σακελλάρης, Βακαλίδης, Γκέτσος (72′ Σαμαράς Τ.), Καραμεταξάς, Σύγγας, Στογιάννης Γ., Μπράτσης, Γιαμαλίδης (63′ Σαμαράς Δ.), Κοσμάς, Παρθενόπουλος.

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected