Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe “Draw” – Το ντέρμπι των αιωνίων στο αγαπημένο σας στέκι!

leoforos

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στη Λεωφόρο στο μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της 11ης αγωνιστικής της Super League (19:30 – NovaSports 1, Cafe “Draw” Aκροπόλεως 11 στον Προμηθέα)

Οι «πράσινοι» πηγαίνουν σε αυτό το ντέρμπι με το… μαχαίρι στον λαιμό καθώς έχοντας μείνει οκτώ πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, γνωρίζουν πως τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά. Από την άλλη πλευρά οι «ερυθρόλευκοι» με τον αέρα των οκτώ βαθμών πάνε άνετοι στη Λεωφόρο, πριν και από τον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία για το Champions League, θέλοντας να διευρύνουν το σερί νικών τους.

Εκτός αποστολής για τον Ολυμπιακό έμειναν οι Ντομίνγκες, Μποτία και Πουλίδο με τον Μάρκο Σίλβα να παρατάσσει ένα σχήμα με τους: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβα, Μαζουακού, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνη, Ντουρμάζ, Σεμπά και Ιντέγε.

Στην αντίπερα όχθη, ο Αντρέα Στραματσόνι, στο ντεμπούτο του στον πάγκο του «τριφυλλιού», θα κατεβάσει ένα 4-4-2, έχοντας τον Μάικλ Εσιέν για πρώτη φορά στην αποστολή, με τον Γκανέζο να ξεκινάει πιθανότατα από τον πάγκο. Οι «πράσινοι» αναμένεται να ξεκινήσουν με τους: Στιλ, Μαρινάκη, Ταυλαρίδη, Σάντσεθ, Νάνο, Αμπέιντ, Λαγό, Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλη και Μπεργκ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected