Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Το “El Classico”, μόνο τέτοιο δεν ήταν! (vids)

498166846Ακόμα και χωρίς τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη, η Μπαρτσελόνα έκανε την Ρεάλ Μαδρίτης να μοιάζει με… ομαδούλα μέσα ίδιο της το σπίτι (0-4) και έκανε το κοινό του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» να υποκλιθεί στο μεγαλείο της.

Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες, Λουίς Σουάρες, Νεϊμάρ, Νεϊμάρ, Νεϊμάρ, Νεϊμάρ, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες, Λουίς Σουάρες, Λουίς Σουάρες, Λουίς Σουάρες, Λουίς Σουάρες, Νείμάρ, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες, Νεϊμάρ. Δεν πρόκειται για κάποιο τυπογραφικό λάθος, ούτε κόλλησε το πληκτρολόγιο. Αυτά ήταν τα 19 τελευταία γκολ της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, ώσπου ήρθε ο Αντρές Ινιέστα και σκόραρε το ομορφότερο από όλα αυτά τα τέρματα των Καταλανών στο πρωτάθλημα.

Αυτό που έκανε στο 53ο λεπτό το 0-3 (!) κι ανάγκασε όλο το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» να βγάλει τα λαρύγγια του από την γιούχα για τους παίκτες της «βασίλισσας»! Αλήθεια, ποιος χρειάζεται πια τον Λιονέλ Μέσι; Ο Αργεντινός που έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το clasico μπήκε ως αλλαγή στο 55ο λεπτό, μα η δουλειά είχε ήδη γίνει!

Το τελικό 0-4 φέρνει τους «μπλαουγκράνα» στο +6 από τους Μαδριλένους, μα δημιούργησε κάτι ακόμα μεγαλύτερο από βαθμολογική διαφορά. Την αίσθηση πως αυτή τη στιγμή δεν γεννάται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το παρατεταμένο γιουχάισμα του μαδριλένικού κοινού με κύριο αποδέκτη τον Ράφα Μπενίτεθ κάνει τον Ζινεντίν Ζιντάν να προθερμαίνεται για να… καθίσει στον πάγκο της «βασίλισας»! Τα λευκά μαντιλάκια στο τέλος μαρτυρούσαν πολλά…

περισσότερο ρεπορτάζ και βίντεο στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected