Super League 1

Super League – Λυτρωτής…Αστέρας ο Φερνάντες!

asterastrΟ Αστέρας Τρίπολης τα βρήκε “σκούρα” απέναντι στον -καλύτερο- Ατρόμητο, όμως χάρη στη “χρυσή αλλαγή” του Νίκο Φερνάντες, κατάφερε να πάρει τη νίκη, ανεβαίνοντας -έστω και προσωρινά- στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

O Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι κι έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Αντονί Λε Ταλέκ επιχείρησε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Γιώργος Μπαντής αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο 18′ και πάλι ο Γάλλος έβαλε δύσκολα στον γκολκίπερ του Αστέρα, ο οποίος όμως μπλόκαρε την μπάλα με διπλή προσπάθεια. Οι Αρκάδες δεν έβρισκαν χώρους στην αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα η μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή να λάβει χώρα στο 30ό λεπτό, όταν ο Γκορμπούνοφ έδιωξε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Πάμπλο Μάσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά. Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα διατήρησαν τη ηνία της αναμέτρησης, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις αποδείχθηκαν “φλύαροι” στην τελική προσπάθεια. Παράλληλα, ο εκνευρισμός έκανε την εμφάνισή του, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να υποπίπτουν σ’ αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε καλή ημέρα τον Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνων για τους αμυντικούς του Αστέρα.

Στα τελευταία λεπτά, η είσοδος των Νίκο Φερνάντες και Ταξιάρχη Φούντα έδωσε επιθετική ώθηση στον Αστέρα, ο οποίος κυνήγησε το γκολ. Τελικά, η προσπάθεια απέδωσε καρπούς, αφού στο 86′, ο Φερνάντες με δυνατό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γκορμπούνοφ και χάρισε μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ιγκλέσιας, Μάσα (84′ Φούντας), Κουρμπέλης, Παπαδόπουλος (72′ Γιάννου), Μπερτόγλιο, Λανθαρότε (63′ Φερνάντες).

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Κούρος, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Γοδόι (55′ Μπάλλας), Μπρίτο (91′ Μπαστακός), Μπιτόλο, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Μαρσελίνιο (63′ Μ. Στόιτσεφ).

περισσότερα στοιχεία στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected