Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Κοζάνη – Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-0

2015-16-11h-koz-ira-fash3-1024x768Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε την νίκη η Κοζάνη από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου που έγινε στο ΔΑΚ Κοζάνης.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν «με την πλάτη στον τοίχο» λόγω της δυσχερούς βαθμολογικής τους θέσης και πάλεψαν για την νίκη, με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν τους τρείς βαθμούς στην τελευταία φάση του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Κοζάνη ήταν καλύτερη, είχε κάποιες ευκαιρίες (Παπαδόπουλος 10′ και 32′, Χαματάϊ 25′) ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής Αμπελοκήπων βγήκε κι αυτός μπροστά, καθώς η ισοπαλία δεν βόλευε κανέναν, με το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο και τις δύο ομάδες να δημιουργούν κάποιες ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Οι δύο καλύτερες στιγμές του αγώνα έγιναν μετά την συμπλήρωση των 90 λεπτών, με την Κοζάνη τελικά να παίρνει μία δραματική όσο και πολύτιμη νίκη.

Στο 91′ ο Ηλίας, αφού άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Παπαδόπουλο, σούταρε στο κάθετο δοκάρι των Αμπελοκήπων στην τελευταία, όπως πίστεψαν όλοι, ευκαιρία για να πάρει την νίκη η Κοζάνη.

Στο 93′ όμως νέο σουτ του Ηλία από πλάγια δεξιά, ο τερματοφύλακας Παπαθανασίου απέκρουσε με δυσκολία κι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος σχεδόν εξ΄ επαφής προώθησε την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Με την νίκη αυτή η Κοζάνη «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση την οποία πλέον κατέχει ο Ηρακλής Αμπελοκήπων.

Συνθέσεις

ΚΟΖΑΝΗ (Παρασκευάς): Αμπατζίδης, Ηλίας, Τραυλός, Αλεξίου, Αλιατίδης, Ηλ. Τσικόπουλος (89΄Αλμπάνης), Χαματάϊ, Τάχιας, Πασχάλης (65′ Τζιάλλας), Πετράκος (82′ Τσαγκαλίδης), Δημ. Παπαδόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Υφαντίδης): Παπαθανασίου, Βόσδου, Παπαϊωάννου, Μπάρμπας, Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Νικολίτσας (60′ Τσεκερίδης), Σάρρος (77′ Ιωαννίδης), Σιώμος (46′ Χιονίδης), Σαμπιασβίλι, Λιόνης.

*fckozani.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected