Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Ρήγας Φεραίος – Οικονόμος Τσαριτσάνης 3-1

3201d5c1de5667ab8c1e387315651423_LΟ Ρήγας Φεραίος κέρδισε εύκολα 3-1 τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, τον προσπέρασε κι ανέβηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Χωρίς τον Λάκη Μπακάλη στον πάγκο, οι “κυανόλευκοι” προηγήθηκαν νωρίς με τον Κορέτα, ήλεγξαν το ματς και στα μισά του β’ μέρους, “καθάρισαν” την υπόθεση της νίκης με τους Γκίκα, Σέττο να σκοράρουν, πριν μειώσουν οι φιλοξενούμενοι προς το φινάλε.

Οι “κυανόλευκοι” αγωνίστηκαν με τις απουσίες των Βουραζέρη, Γουτούλη, Σφάκα, οι οποίες με την εξέλιξη που είχε το ματς, μπορούμε να πούμε πως δεν φάνηκαν… Στο αρχικό σχήμα, ο Κεφαλάς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά ο Χατζηαθανασίου, αριστερά ο Σπαθής και στόπερ οι Γκάγκας, Γούτσιος. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Χατζής, Αλεξίου, στις πτέρυγες οι Τσίπης, Γεωργατζής, με τον Γκίκα σε επιτελικό ρόλο πίσω από τον Κορέτα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Προηγήθηκαν νωρίς στην πρώτη τους καλή φάση και στη συνέχεια, έχασαν σημαντικές εκαιρίες για δεύτερο τέρμα. Συγκεκριμένα, στο 10ο λεπτό το 1-0. Ο Χατζής πέρασε φοβερή κάθετη πάσα για τον Κορέτα, αυτός πλάσαρε κι απέκρουσε ο Γούπος, όμως η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο επιθετικός του Ρήγα Φεραίου, απλώς την έσπρωξε στα δίχτυα με εξουδετερωμένο τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στο επόμενο λεπτό, διαγώνιο σουτ του Ζενούνι έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ στο 14′, από κεφαλιά-πάσα του Γεωργατζή, ο Κορέτα τσίμπησε την μπάλα αλλά την έστειλε άουτ, σε μια πολύ καλή φάση για να σκοράρει καθώς ο Γούπος ήταν εκτός θέσης και η εστία ανυπεράσπιστη. Ακολούθησαν δύο καλά σουτ από Ζενούνι και Τσίπη, στο 24ο και 36ο λεπτό αντιστοίχως που δεν βρήκαν στόχο, ενώ στο 43′ ο Γκάγκας προσπάθησε να πετύχει γκολ με εντυπωσιακό τρόπο. Από κόρνερ του Σπαθή, ο 25χρονος αμυντικός έπιασε βολ-πλανέ στα πλάγια, στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του πορτιέρε του Οικονόμου. Αν έμπαινε αυτό το γκολ, θα ήταν ένα από τα καλύτερα της σεζόν!

περισσότερα στο magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected