Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – ΠΑΟ Παλατίτσια 4-0

dscn5090Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τον ΜΑΣ Βεργίνας, που συνεχίζει την ανοδική του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Πασχάλη Μελιόπουλου είχε την ουσία σήμερα και φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει, αξιοποιώντας απλά το πλούσιο ρόστερ του. Στο σημερινό παιχνίδι είχε πολύ καλή επιθετική λειτουργία και παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο δυνατοί στις μονομαχίες (και μάλιστα με δύο καλές στιγμές στα πρώτα πέντε λεπτά), δεν αγχώθηκαν και έφτασαν στο ευρύ 4-0.

 

Όπως αναφέραμε, η ομάδα του Μάκη Αμπρικίδη ξεκίνησε πολύ δυνατά και σε πέντε λεπτά έχασε δύο καλές ευκαιρίες με το ψηλοκρεμαστό σουτ του Στέφανου Φωτιάδη στο 2ο λεπτό και το πλασέ του Βασίλη Κακαγιάννη που απέκρουσε σωτήρια ο Στογιαννόπουλος.

Γρήγορα όμως ο ΜΑΣ ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 12ο λεπτό ευτύχησε να προηγηθεί, με ωραίο σε εκτέλεση τέρμα του Σαμψωνίδη, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μουρατίδη.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, στο 18′ ο Κατσιγιαννόπουλος, μετά την ωραία πάσα του Βενιόπουλου, με πλασέ “έγραψε” το 2-0 και από πολύ νωρίς, έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Μέχρι την ανάπαυλα, οι γηπεδούχοι είχαν άλλες δύο καλές στιγμές με τους Αράπο και Προβατά, με τον δεύτερο μάλιστα να σημαδεύει το δοκάρι στο 44′.

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο 45λεπτο, με τους “μπλε” να φτάνουν και σε τρίτο τέρμα στο 54′, τέρμα που προήλθε από πολύ καλό συνδυασμό και ξεκίνημα της ανάπτυξης από το χώρο του κέντρου. Η μπάλα μετά από πολλές πάσες έφτασε στον Βενιόπουλο, ο οποίος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 78′ ο Γιώργος Σαμψωνίδης, με πλασέ μετά από πάσα του Βενιόπουλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Γιάντση

Συνθέσεις

ΜΑΣ Βεργίνας : Στογιαννόπουλος, Προβατάς, Ζέρης, Τσιάμπας, Μελιόπουλος Π., Μπλούκας (72΄ Μελιόπουλος Σ.), Αράπος, Βενιόπουλος, Μουρατίδης (64΄ Λιλιόπουλος), Σαμψωνίδης, Κατσιαγιαννόπουλος (80΄ Γκριζαλιώτης).

ΠΑΟ Παλατιτσίων : Βατσάχας, Φωτιάδης Γ., Περπερίδης (49΄Ρόκο), Κουτσαμπασόπουλος, Κακαγιάννης Σ., Αναστασόπουλος (46΄Αργυρόπουλος), Φωτιάδης Σ., Τσέος, Κακαγιάννης Β., Λιόλιος (63΄ Κακαγιάννης Α.)

*φωτ. από verginafc.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected