Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 2-0 (photos)

DSCN9951

Θεαματικό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων και σ αυτό συνέβαλαν τα μέγιστα όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, παρά τις πολλές ελλείψεις, πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν και επέστρεψε στις επιτυχίες με την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, οι “κυανοκίτρινοι” του Σάκη Γλώσση δεν έπιασαν τα στάνταρ προηγούμενων αγώνων, ήταν λιγότερο τολμηροί στις μονομαχίες και επηρεάστηκαν σε μεγάλο βαθμό από το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων.

Αυτό σημειώθηκε στο 4ο μόλις λεπτό, στην πρώτη επίσκεψη των “πρασίνων” στα αντίπαλα καρέ. Ο Αθανασιάδης έπιασε το δυνατό σουτ από πλάγια θέση, ο Κίτσος έπεσε ωραία και απέκρουσε, στην επαναφορά όμως ο Δημήτρης Σούρλας ήταν εκεί για να στείλει με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας παράλληλα το πρώτο του τέρμα άμα τη επιστροφή του στα Τρίκαλα.

Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

output_uvVQXs

Ελάχιστοι οι θεατές που βρέθηκαν χθες στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων, ωστόσο αυτοί ήταν σαφώς τυχεροί καθώς παρακολούθησαν ένα “γεμάτο” παιχνίδι, με αρκετές φάσεις στις δύο εστίες. Για τον Μέγα Αλέξανδρο πέρασαν ως αλλαγή οι ανέτοιμοι Ηρακλής Ελευθεριάδης και Γιάννης Κιρκιλιανίδης, με τον δεύτερο να χρίζεται μεν σκόρερ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, δεν κατάφερε να παραμείνει στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τέλος, επιστρέφοντας πάλι στον πάγκο στο 86′

Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι, λόγω αποβολής του Σάκη Μπάκανου με απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς ο ρέφερι κ. Μελτζανίδης έκρινε πως ο Βελικούδης που ανέτρεψε, βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.

Το φιλμ της αναμέτρησης

4′ ΓΚΟΛ! Δυνατό σουτ του Αθανασιάδη από πλάγια θέση, ο Κίτσος έπεσε ωραία και απέκρουσε, στην επαναφορά όμως ο Δημήτρης Σούρλας ήταν εκεί για να στείλει με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα (1-0)

DSCN0056

8′ Σέντρα του Κακούδη, ο Ουέλινγκτον έπιασε την κεφαλιά με τον Παπαδή όμως να αιφνιδιάζεται από την πορεία της μπάλας και δεν κατάφερε να βρεθεί “φάτσα” με το τέρμα.

10′ Εκτέλεση κόρνερ του Γιάτσου από αριστερά, έδιωξαν οι αμυντικοί, η μπάλα όμως στρώθηκε στον Παπαδή ο οποίος έπιασε το σουτ στην κίνηση για να αποκρούσει ενστικτωδώς ο Μουσκεφτάρας.

16′ Σέντρα του Σερμπίνη από αριστερά, κεφαλιά του Αθανασιάδη σε ετοιμότητα ο Κίτσος.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo12412

35′ Ωραία ενέργεια του Σούρλα από αριστερά, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, πάσαρε προς το ύψος του πέναλτι για τον Σερμπίνη, το σουτ όμως του τελευταίου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

37′ Κλέψιμο της μπάλας από τον Παντριά λίγο μετά το χώρο του κέντρου, προσπάθησε με μακρινό σουτ να αιφνιδιάσει τον Κίτσο, ο οποίος όμως πρόλαβε και έπεσε στη γωνία του απομακρύνοντας σε κόρνερ.

40′ Εκτέλεση κόρνερ του Ουέλινγκτον, απομάκρυναν οι αμυντικοί, η μπάλα κατέληξε στον Κακούδη έξω από την περιοχή, το ευθύβολο σουτ που επιχείρησε απομάκρυνε προ της γραμμής ο Παντριάς.

54′ Εκτέλεση φάουλ από τον Ουέλινγκτον, κεφαλιά του Ευθυμιάδη, λίγο πριν τη γραμμή απομάκρυναν οι αμυντικοί.

58′ Αποβολή για τον ΓΑΣ, ο Μπάκανος ανέτρεψε τον Αθανασιάδη λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και ενώ ο επιθετικός των γηπεδούχων έφευγε στην αντεπίθεση.

62′ Δυνατό σουτ του Βελικούδη, λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Κίτσου

DSCN9995

69′ ΓΚΟΛ! Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Γιάννη Κιρκιλιανίδη, η μπάλα στη δεξιά γωνία του Κίτσου (2-0)

82′ Μόνος από αριστερά ο Σούρλας, το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε στη γωνία του ο Κίτσος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Μπακάλη.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Μηνούδης Α., Μηνούδης Χ., Τερζίδης, Παντριάς, Σαλτουρίδης, Σερμπίνης, Χαλβατζής (73′ Ελευθεριάδης), Αθανασιάδης (67′ Κιρκιλιανίδης / 84′ λ.τ. Μητσιώτης), Σούρλας, Βελικούδης.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κίτσος, Γιάτσος, Μπάκανος, Κοτζαχρήστος, Μάραντης, Κακούδης Χ. (65′ Παρηγορίδης), Ευθυμιάδης (76′ Ίντος), Ρίσσου, Ντατσής, Ουέλινγκτον, Παπαδής.

Βάλτος Boys

*Ρεπορτάζ : Νίκος Πουλιόπουλος, Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολύνας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected