Κατηγορίες
Αθλήματα

Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ – Η κοινή προπόνηση και οι φιλικοί αγώνες με τον ΟΕΑ Έδεσσας (photos+vid)

PB200019Στην Έδεσσα ταξίδεψε την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 σύσσωμη η ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ του “ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ” Βέροιας για να αντιμετωπίσει στην έδρα της την τοπική ομάδα του Ομίλου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Έδεσσας.

H απόφαση για κοινή προπόνηση και αγώνες, πάρθηκε μετά από συνάντηση που είχαν οι δύο προπονητές την Κυριακή 15/11 στη Βέροια, κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου Ανοικτού Πρωταθλήματος που διοργάνωσε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Η ομάδα μας αποτελούμενη από τους αθλητές Κάπα Κων/νο (CP-ISRA), Καραγιάννη Θωμά (CP-ISRA), Κοντονή Κων/νο (Les Autres) και συνοδό/προπονητή τον Καραϊωσήφ Αλέξανδρο, (που ως αθλητής ανήκει στον ΟΕΑ Έδεσσας), προπονήθηκαν με αρτιμελείς αθλητές της τοπικής ομάδας και κατόπιν έδωσαν φιλικούς αγώνες (ατομικά και διπλά) σε ένα πολύ ευχάριστο και αθλητικό περιβάλλον.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της προετοιμασίας των Αθλητών μας με Αναπηρίες (κινητικές αναπηρίες) για την πρώτη τους -επίσημη- συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ το 2016, καθώς και την απόκτηση εμπειρίας, αφού οι αγώνες ΑμεΑ είναι ελάχιστοι και πρέπει οι αθλητές μας να βρίσκονται στην όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση.

Ευχαριστούμε την διοίκηση του ΟΕΑ Έδεσσας και ιδιαίτερα τον προπονητή κ. Αναστασιάδη Δημήτριο (Τάκο) για τη φιλοξενία και ελπίζουμε στην ανταπόδοση της από την πλευρά μας στο άμεσο μέλλον.

δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο r4rehab.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected