Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πιερικός – ΑΕ Φαρκαδόνας 2-1

12167907_10205222788874391_1207889229_nΜια νίκη η οποία θα λειτουργήσει σίγουρα καταλυτικά για τη συνέχεια, είναι αυτή που πήρε ο Πιερικός απέναντι στην Φαρκαδόνα.

Η ομάδα της Κατερίνης πέτυχε με τον Άκη Γεωργίου δυο τέρματα και πρόσθεσε τρείς πολύτιμους βαθμούς στην συγκομιδή της.

Σίγουρα το ντεμπούτο του Γιώργου Καμπερίδη είναι θετικό αφού ψυχολογικά λειτούργησε ευεργετικά για την τελική κατάληξη της αναμέτρησης.

Ο Πιερικός ευτύχησε να ανοίξει νωρίς το σκορ αφού κατάφερε με γκολ από τα αποδυτήρια και μόλις στο 2΄ με σουτ του Γεωργίου μέσα από την περιοχή να πάρει κεφάλι και να μπεί ψυχολογικά καλύτερα στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά η ομάδα των Τρικάλων ισοφάρισε στο 75΄με τον Ρετζιλά και έδειξε να θέλει τον βαθμό στην Κατερίνη.

Ο Γεωργίου όμως είχε αντίθετη άποψη αφού δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να χαρούν για πολύ. Ο ποδοσφαιριστής του Πιερικού μετά από τρία λεπτά σκόραρε και πάλι στο 78΄ διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 και δίνοντας το σημαντικότατο για τη συνέχεια τρίποντο στην ομάδα του.

Συνθέσεις

Πιερικός: Φιρινίδης, Παπουτσογιανόπουλος, Κουρουπής, Ιορδανίδης, Γιαλαμίδης, Κωνσταντίνου, Γεωργίου, Καράμπελας, Τσεβάς, Παπαδόπουλος, Πεεφ.

Φαρκαδόνα: Πατσιαλής, Νάκου (46΄Γιώτας), Γκαντιάς (51΄λ.τρ. Κουλτσιάκης), Μπασιάκας, Κουμπούρας, Αετόπουλος, Μηνάς, Νάκος, Ρετζιλάς, Διβανές (84΄Γκουντρουμπής), Ιακωβάκης

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected