Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνικής (2ος όμιλος) Οικονόμος Τσαριτσάνης – ΑΕ Καραϊσκάκης 3-3 (photos)

c111e13b6494be95f62cf74bdd77ba58_DSC_0016Ισόπαλος και με σκορ 3-3 αναδείχτηκε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, απέναντι στην πρωτοπόρο του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, ΑΕ Καραϊσκάκης.

Αν και το παιχνίδι, ξεκίνησε άσχημα για την ομάδα του Νομού μας, μιας και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 1ο λεπτό, στην συνέχεια, το σύνολο του Τάσου Μπεριτζά, ισορρόπησε και όχι μόνο κατάφερε να ισοφαρίσει, αλλά αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο, έγινε απειλητικό και για περισσότερα τέρματα.

Παρ’ όλα αυτά, ο Οικονόμος, δεν είχε να αντιμετωπίσει μόνο την κακοκαιρία αλλά και μια πολύ καλή ομάδα, όπως αυτήν του Καραϊσκάκη, αλλά και την διαιτησία της αναμέτρησης, με τον διαιτητή, να αρνείται ξεκάθαρο πέναλτι στους γηπεδούχους, το οποίο αν είχε δοθεί, θα άλλαζε άρδην την εικόνα και την εξέλιξη του αγώνα.

Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι, πέτυχαν δύο ακόμα τέρματα, παρά την ισοφάριση του Οικονόμου και όπως όλα έδειχναν, το παιχνίδι είχε τελειώσει για την ομάδα του Νομού μας. Όμως, οι παίκτες του Τάσου Μπεριτζά, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ σύμφωνα με την εικόνα της αναμέτρησης, άξιζαν και την νίκη.

Το φιλμ του αγώνα

1’: Ο Χούσος έβγαλε μια σέντρα από δεξιά και ο Ευαγγέλου, σημείωσε το 0-1 για τον Καραϊσκάκη.

6’: Ο Αγριόδημος, επιχείρησε ένα σουτ από δεξιά και ο Ραχιώτης, έδιωξε με υπερένταση.

10’: Σέντρα του Γκαραγκούνη, κεφαλιά του Σενκάι, απέκρουσε σε κόρνερ ο Ραχιώτης.

12’: Ο Γκαραγκούνης, ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή από αμυντικό του Καραϊσκάκη, όμως ο διαιτητής, όχι μόνο δεν έδωσε πέναλτι, αλλά έδειξε και την κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Οικονόμου.

28’: Ο Γκαραγκούνης, ισοφάρισε σε 1-1 για τον Οικονόμο, έπειτα από σέντρα του Αγριόδημου.

38’: Ο Βαλμάς, έβγαλε την σέντρα από δεξιά, ο Γούπος έκανε μια ασταθή απόκρουση και ο Ευαγγέλου, από πλεονεκτική θέση, με κεφαλιά έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τον Καραϊσκάκη, σημειώνοντας το 1-2.

45’: Γυριστό σουτ, του Γκαραγκούνη, μέσα από την περιοχή, ο Ραχιώτη, με υπερένταση έδιωξε.

47’: Ο Καραγιάννης, έκανε μια επέλαση από τα δεξιά, βρήκε τον Σενκάι, που σούταρε, αλλά ο Ραχιώτης, έδιωξε την μπάλα.

53’: Σέντρα του Μπουσινάκη από τα αριστερά, κεφαλιά ο Ευαγγέλου, η μπάλα άουτ.

54’: Σουτ του Μπουσινάκη από τα αριστερά, η μπάλα κατέληξε άουτ.

60’: Λάθος γύρισμα του Σιάτρα στον Γούπο, ο Μπουσινάκης το εκμεταλλεύτηκε και σημείωσε το 1-3 για τον Καραϊσκάκη.

69’: Σέντρα του Γκαραγκούνη, ο Παπαγεωργίου το σουτ, η μπάλα κατέληξε άουτ.

75’: Ο Σενκάι, εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Καμπέρης έκανε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ραχιώτη, σημειώνοντας το 2-3.

89’: Σέντρα του Δημητρέλη, ο Παπαγεωργίου με κεφαλιά, διαμόρφωσε το τελικό 3-3, χαρίζοντας τον πόντο για τον Οικονόμο.

Συνθέσεις

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Τάσος Μπεριτζάς): Γούπος, Καραγιάννης, Μάνικος (79’ Καραβασίλης), Κορομηλάς, Μπαλής, Σιάτρας, Σενκάι, Αγριόδημος, Κωστόπουλος (59’ Παπαγεωργίου), Καμπέρης, Γκαραγκούνης (82’ Δημητρέλης).

ΑΕ Καραϊσκάκης (Γιάννης Ταπραντζής): Ραχιώτης, Παπανίκου, Λάμπρου, Τζιμογιάννης, Χούσος, Κόλλινς, Μάλλιος, Αβραμίδης, Ευαγγέλου (70’ Καβαλάρης), Μπουσινάκης (84’ Καπετάνος), Βαλμάς (65’ Μαργαρίτης).

περισσότερες φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected