Α ΕΠΣ Ημαθίας - Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : “Ζητάμε την εξαίρεση τους, είναι ανεπιθύμητοι στο χωριό μας!”

11855820_1654930984720747_2847885072349509676_n1“Μύδροι” κατά του ρέφερι της συνάντησης κ. Μελτζανίδη αλλά και με τον παρατηρητή της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Κρουστάλλη, είναι οι άνθρωποι της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση που εστάλη στο SportsUp, λίγη ώρα μετά τη λήξη του προημιτελικού αγώνα για το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Τραγική με όλη τη σημασία της λέξεως η σημερινή διαιτησία του κ. Μελτζανίδη, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας. Ο εν λόγω ρέφερι δεν μας έδωσε πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Σωτήρη Παπαδόπουλου στο 1ο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο γκολ των αντιπάλων μας, η φάση ξεκινά από off side. Το πέναλτι που δόθηκε στην ομάδα μας, περίπου στο 77′, υποδείχτηκε κατόπιν υπόδειξης του βοηθού και ενώ ο ρέφερι της συνάντησης ήταν λίγα μέτρα από τη φάση. Εκτός των άλλων, έδειξε απίστευτη ανοχή στις καθυστερήσεις από πλευράς ΠΑΟΚ, ενώ εξάντλησε όλη την αυστηρότητα του στην ομάδα μας.

Επομένως, ζητάμε την εξαίρεση του κ. Μελτζανίδη αλλά και του παρατηρητή κ. Κρουστάλη (λόγω της συμπεριφοράς του), είναι αμφότεροι ανεπιθύμητοι στο χωριό μας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά της διοίκηση του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας για την άψογη φιλοξενία της ομάδας μας στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected