Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτες υπόνοιες από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας για το Αρμενία – Αλβανία!

vomva_gia_to_armenia-alvania_1Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αρμενίας Ρούμπεν Χαϊραπετιάν έριξε βόμβες, αφού άφησε ξεκάθαρες υπόνοιες για τους παίκτες της χώρας του στην ήττα με 3-0 από την Αλβανία!

H νίκη επί της Αρμενίας με 3-0 έστειλε την Αλβανία απευθείας στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά παράλληλα πυροδότησε έντονη φημολογία για το… παρασκήνιο του ματς. Υπήρχαν, μάλιστα, δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για χρηματισμό τεσσάρων ποδοσφαιριστών της Αρμενίας έναντι 500.000 ευρώ έκαστος!

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αρμενίας δεν ανέφερε τη λέξη στημένο, ούτε μίλησε με ονόματα, αλλά άφησε ξεκάθαρες υπόνοιες για την αγωνιστική συμπεριφορά παικτών της Αρμενίας στο συγκεκριμένο παιχνίδι. «Υπήρξε προδοσία», είπε χαρακτηριστικά!

«Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αρμενίας, αλλά και η εθνική ομάδα είναι περιουσιακό στοιχείο του λαού. Είναι σωστό που υπάρχουν παράπονα. Εγώ, ως πρόεδρος της ομοσπονδίας θα κάνω τα πάντα ώστε να ξεπεράσουμε την κρίση. Οι διεθνείς παίκτες δεν θέλουν να αγωνιστούν. Όσον αφορά το παιχνίδι με την Αλβανία, υπήρξε προδοσία κατά τη διάρκειά του. Και ο καλύτερος προπονητής του κόσμου να ήταν στον πάγκο κατά τη διάρκεια του ματς με την Αλβανία, το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο», ήταν η συνολική τοποθέτηση του Χαϊραπετιάν!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected