Basket

Έρχεται το Champions League στο μπάσκετ!

152149xlargeΗ κοινή συνεδρίαση της FIBA με έξι ισχυρές ευρωπαϊκές ομοσπονδίες που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στη Ρώμη, αποφάσισε ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα προχωρήσει στη δημιουργία του μπασκετικού champions league!

Ο Πάτρικ Μπάουμαν μαζί με τους προέδρους των ομοσπονδιών της “οικοδέσποινας” Ιταλίας, της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Τουρκίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας, όπως επίσης και με παρατηρητή από τη Ρωσία, θα επιμείνουν στο σχέδιό τους, χωρίς πάντως σήμερα να προχωρήσουν σε λεπτομερείς ανακοινώσεις για ομάδες, χορηγούς, αλλά και πιθανές αντιδράσεις σε βάρος όσων θα συμμετάσχουν στην Ευρωλίγκα. Το κεντρικό νόημα, πάντως, είναι ότι προχωράει κανονικά το λεποτμερές πλάνο του champions league που είχε ανακοινωθεί πρόσφατα και ότι καλούνται οι λίγκες, οι ομάδες και οι ομοσπονδίες να συνεργαστούν.

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, αν και όλα δείχνουν ότι ένα νέο “σχίσμα” στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι γεγονός. Η νέα συνάντηση της FIBA με τις Εθνικές ομοσπονδίες ορίστηκε για τις 10 Δεκεμβρίου,

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected