Κατηγορίες
Basket

Φίλιππος Βέροιας – Μόνο νίκη με τους Μαχητές

271073fa434dfbedecc5cddef10cff3e_LΜετά από δύσκολα διαδοχικά παιχνίδια η ομάδα μπάσκετ της Φιλίππου Βέροιας υποδέχεται στο Δ.Α.Κ “Δημήτριος Βικέλας” τους Μαχητές Δόξας Πεύκων στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας ανδρών.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 16:00 αντί 17:00 λόγω διεξαγωγής του αγώνα χάντμπολ Φίλιππος – ΑΕΚ (20:00) για τις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις και διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ Μπήτης, Παγώνης και Γερακίνης.

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filipposbc.gr : “Είναι γεγονός ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τα τελευταία αποτέλεσμα αλλά το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και όλοι είμαστε αποφασισμένοι ότι θα πετύχουμε νίκες και καλές εμφανίσεις. Το παιχνίδι με τους Μαχητές είναι δύσκολο. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας σ’ αυτό το παιχνίδι αλλά και στο επόμενο.”

Κάλεσμα στον κόσμο

Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Φιλίππου καλεί όλους τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν στο δύσκολο αυτό παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28/11. Η συμμετοχή και παρουσία του κόσμου δίνει έμπνευση και δύναμη στους καλαθοσφαιριστές της ομάδας. Η είσοδος για το κοινό θα είναι 5 ευρώ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected