Διάφορα

Η ευρωπαϊκή βραδιά του ΠΑΟΚ στο Cafe “Draw”!

paokΟ ΠΑΟΚ υποδέχεται την Καμπάλα στην Τούμπα και το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο για να διατηρήσει ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες πρόκρισης, αλλά και για να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα.

Ο διαφαινόμενος αποκλεισμός από τη συνέχεια του Europa League, αλλά και η αρνητική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στο πρωτάθλημα, έχουν θορυβήσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η ανησυχία που εξέφρασε ο Ιβάν Σαββίδης, συνομιλώντας και με τον τεχνικό του «Δικεφάλου», Ιγκόρ Τούντορ για το που βαδίζει το πρότζεκτ.

Στον ΠΑΟΚ το αποψινό (22:05) παιχνίδι με την Καμπάλα στην Τούμπα είναι μια καλή ευκαιρία προκειμένου με νίκη να επέλθει ένα… restart, ενώ παράλληλα θα αποτελέσει και την τελευταία ζαριά του συλλόγου στις όποιες ελπίδες του έχουν απομείνει για να συνεχίσει στο Europa League.

Ο Τούντορ, ο οποίος κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ανέφερε πως περιμένει απαντήσεις από τους παίκτες του, θα παρατάξει το κλασικό 3-5-2 με τους: Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Τζαβέλλα, Μαλεζά και Σκόνδρα στην άμυνα, αριστερά τον Ροντρίγκες και δεξιά τον Κίτσιου, στα χαφ τους Τζιόλη και Κάτσε, μπροστά τους τον Πέλκα και μπροστά τους Μακ και Μπερμπάτοφ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected