Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Football League – Φουρτάδο και…γκολ!

panserraikos-20904Στις νίκες έπειτα από τρεις αγωνιστικές, επέστρεψε ο Πανσερραϊκός.

Σ΄ένα παιχνίδι το οποίο πραγματοποιήθηκε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης βροχόπτωσης που είχε προηγηθεί, η ομάδα του Παύλου Δημητρίου ήταν εκείνη η οποία είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δε κατάφερε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στην εστία του Παπαδόπουλου ενδεικτικό της πολύ καλής άμυνας των νησιωτών.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι στο 16΄ έφτασαν κοντά στο γκολ, ο Ανδρούτσος όμως πρόλαβε και απομάκρυνε την μπάλα προτού ο Ορφανίδης γίνει επικίνδυνος για την εστία του, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 54΄  τα «λιοντάρια» έφτασαν μια ανάσα από το 1-0, το σουτ όμως που επιχείρησε ο Μπεριάν σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Επτανήσιων. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα οι Σερραίοι ενέτειναν τις προσπάθειες τους προκειμένου να φτάσουν στο πολυπόθητο γκολ, εν αντιθέσει με τους «κυανοκίτρινους» οι οποίοι προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Ανδρούτσου με αντεπιθέσεις, χωρίς ωστόσο να τα έχουν καταφέρει.

Κι ενώ  όλα έδειχναν πως το παιχνίδι όδευε για ισοπαλία ο Φουρτάδο στο 89΄ ήταν αυτός που με εκτέλεσε φάουλ κατάφερε να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευράς τους έπειτα από το γκολ που δέχτηκαν έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 93΄ με τον Ναζίμ προκειμένου να φέρουν το ματς στα ίσα, με συνέπεια το αποτέλεσμα να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Συνθέσεις

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Ανδρούτσος, Στεργιανός, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Τσιμίκας, Ατματσίδης, Μπαλού (85΄ Ρούτσης), Ραμίρεζ (68΄ Παπαστεργίου), Μπεριάν (74΄Πόποβιτς), Φουρτάδο.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Καλίντ Καραμά): Παπαδόπουλος, Γραικός, Κουρέλλας, Αποστόλου, Κυριακίδης, Ναζίμ, Ορφανίδης, Πέττας Ραφ., Κωστούλας (65΄Πέττας Ν.), Νίκιτς, Κρολ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected