Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΓΑΣ Κοπανού 1-2 (photos)

DSCN9671

Πολύ σημαντικό “διπλό” για τον ΓΑΣ Κοπανού στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, που τον φέρνει στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα διανύει περίοδο φόρμας και με τις τελευταίες της επιτυχίες (τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια), αναρριχήθηκε στον βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη πλευρά, ο “δικέφαλος”, που γνώρισε τη δεύτερη ήττα εντός έδρας, έχει υποχωρήσει στην 8η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, ενώ δεν έχει καταφέρει να πάρει “ροζ φύλλο” αγώνα στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, μία για κάθε ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο πρώτο μέρος, πίεσε την αντίπαλη ομάδα και με τη…φόρα από την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, θέλησε να επιβάλλει τον ρυθμό του από το πρώτο λεπτό.

DSCN9703 DSCN9710

Σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε η ομάδα του Λευτέρη Κελεσίδη, που χωρίς να είναι πολύ απειλητική, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κράτησε τη μπάλα περισσότερα στα πόδια. Ευτύχησε μάλιστα να πάρει “κεφάλι στο σκορ” στο 31ο λεπτό, όταν ο Μπούφι ανέτρεψε τον Γιώργο Κίτσα μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο ρέφερι κ. Καρυπίδης υπέδειξε την άσπρη βούλα, με τον “παθόντα” να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, πίεσαν για το δεύτερο γκολ ωστόσο ο ΓΑΣ κράτησε πίσω και με δεδομένο το ρευστό 1-0 της ανάπαυλας, ήταν υποχρεωμένος πλέον να ρισκάρει περισσότερο.

Και με το σκεπτικό αυτό, το συγκρότημα του Γιώργου Σγούρδα μπήκε με άλλες βλέψεις στο δεύτερο μέρος, ισορρόπησε το παιχνίδι και άρχισε να βγαίνει απειλητικά στα καρέ του Κασαπίδη.

DSCN9674 DSCN9678

Και αφού προειδοποίησε στο 48′ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πέτγαζλη που πέρασε σύρριζα από το δοκάρι, στο 52′ έφτασε στην ισοφάριση με τον πρώην παίκτη του ΑΣ Ειρηνούπολης, ο οποίος μετά τη σέντρα του Τζιβάρα από αριστερά, έκανε το κοντρόλ μέσα στην περιοχή και με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια.

Το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά, ο ΠΑΟΚ δημιουργούσε νέες καταστάσεις κυρίως με την ταχύτητα του Γιώργου Κίτσα, ο ΓΑΣ όμως ήταν απειλητικός παίζοντας στην κόντρα.

DSCN9706 DSCN9700

Μετά από δύο καλές στιγμές, μία για κάθε ομάδα με τους Γιώργο Κίτσα και Μάκη Σπανό, στο 71΄ο Μπούφι εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Θωμάς Σιδηρόπουλος που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, με κεφαλιά νίκησε τον Κασαπίδη, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους συμπαίκτες τους.

Η ανατροπή από τον ΓΑΣ ήταν πλέον γεγονός και ο ΠΑΟΚ, με όσες δυνάμεις του απέμειναν μετά την υπερπροσπάθεια και της Τετάρτης κόντρα στην Ποντιακή Νεολαία, προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, κόντρα όμως σε μια πολυπληθείς πλέον αμυντική διάταξη του ΓΑΣ.

Το γκολ όμως δεν ήρθε και το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι βρήκε τον ΓΑΣ να πανηγυρίζει την 4η φετινή του νίκη, 3η εκτός που τον κατατάσσει στους πιο πολυνίκης της φετινής Α1.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καρυπίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασωνίδη και Νησελίτη.

DSCN9673 DSCN9672

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Κασαπίδης, Λαδάς, Κίτσας Λ., Χαρισούδης, Κίτσας Χ. (71′ Κίτσας Ν.), Μπεκτάς, Βασιλείου, Ζωγράφος, Μαρτζέλος, Καρατάσιος, Κίτσας Γ.

ΓΑΣ Κοπανού : Αντιφάκος, Τζιβάρας, Κατσουγιαννόπουλος, Χαραλαμπίδης, Σιδηρόπουλος Θ., Μπούφι, Κελέσμητος, Σπυρίδης, Σιδηρόπουλος Β. (89′ Κωστογλούδης), Σπανός (84′ Στογιάννης), Πέτγαζλης (88′ Πρόιος).

Ανακοίνωση ΓΑΣ Κοπανού

“Η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Κοπανού ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας για την άψογη φιλοξενία τους στο σημερινό παιχνίδι, την οποία και θα ανταποδώσουμε στον αγώνα του δευτέρου γύρου. Τη σημερινή νίκη την αφιερώνουμε στον πρόεδρο της ομάδας, Βασίλη Χαβιαρόπουλο, του οποίου ευχόμαστε κουράγιο για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει”.

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected