Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Στο καναβάτσο και τον ΠΑΣ ο Πανιώνιος!

panioniosΜε πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ανσαριφάρντ, ο Πανιώνιος νίκησε πεντακάθαρα τον ακίνδυνο ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στη Νέα Σμύρνη.

Και τι έγινε που ο Μπουμάλ έμοιαζε εκτός κλίματος; Ο Πανιώνιος ακόμα κι έτσι βρίσκει το δρόμο προς τη νίκη. Ο Ανσαριφάρντ, μόλις στο 5ο λεπτό, άνοιξε το σκορ μετά από γύρισμα του Μασούρα και αναμπουμπούλα στην περιοχή του ΠΑΣ και έβαλε εξ αρχής δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Ο κορυφαίος του προηγούμενου αγώνα, Μανιάς, έμοιαζε απελπιστικά μόνος με αποτέλεσμα ο ΠΑΣ να είναι ακίνδυνος μπροστά ακόμα και όταν αναγκάστηκε να ανοιχτεί μετά το 2-0. Στο 20ο λεπτό πάλι ο Ανσαριφάρντ ήταν αυτός που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και έβαλε στη θέση του οδηγού τους “κυανέρυθρους”.

Στο δεύτερο μέρος δεν παρακολουθούσαμε καλό θέαμα μέχρι τα μισά του. Λογικό από τη στιγμή που ο Πανιώνιος είχε την “κάβα” των δύο τερμάτων και έκανε διαχείριση του αποτελέσματος, σε αντίθεση με τον ΠΑΣ που προσπαθούσε να πιέσει, αλλά δίχως να καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη περιοχή.

Με αυτά και με αυτά ο χρόνος πέρασε, ο Πανιώνιος δεν απειλήθηκε και κράτησε εύκολα το υπέρ του 2-0 που τον διατηρεί στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Συνθέσεις

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Διούδης, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μπουμάλ (Χαλκιαδάκης 88′), Μασούρας, Ανσαριφάρντ (Καραμάνος 81′), Μπακασέτας (Μητρόπουλος 85′).

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ναδάλες, Τζημόπουλος, Μπέριος, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Τσουκαλάς (Γιάκος 71′), Ακόστα (Σαπαλίδης 74′), Ίλιτς (Ηλιάδης 68′), Τσάβες, Μανιάς.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected